Titta vad jag hitta!

Nämen! Titta vad jag hitta! Arabstoet jag tog hem förra sommaren ligger nu ute på annons. När det var tänkt att jag skulle köpa henne kostade hon 25000, då hade de gått ner i pris rejält också.
Hmm bilden är tagen av mig här hemma ser jag :P

Det är svårt att sälja hästar idag men o andra sidan är det nog svårt att sälja en oinriden häst som är så pass "gammal" nu vet jag inte om hon blivit inriden sedan jag lämnade tillbaka henne, vilket jag tvivlar på. Fin häst i alla fall! Lite nervig och var lite svår att för kontakt med men annars superfin, bra extriör! Hon rörde sig väldigt fint och skulle säkert bli en fin ridhäst! 

Annonsen <---

Här är en film på henne också, samma dag som hon kom hem till mig :) Den svarte är min lilla Bitter!







Kommentarer
Frida

Fin hon var :)

2011-10-07 @ 19:01:32
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Mikaela

Men hon står ju i mina hemtrakter, synd bara att jag inte har nån koll på storhäst folk. Fin!

2011-10-07 @ 20:48:20
URL: http://svippostina.blogg.se/



Agnetha

Oj vilken fin! :-) Synd att hon inte är riden men hon har väl inte hunnit med, född 04 och hade tredje fölet nu står det...



Det här med att det ska vara så svårt att sälja hästar tycker jag är intressant. Jag sålde båda mina inom ett par veckor efter annonsering. Strumpan klart lättast, hade flera seriöst intresserade av henne. Färre förfrågningar på Bamse och det tog någon vecka längre men ... Fast "två fall" säger väl inte så mycket statistiskt sett. Men tycker ändå det verkar vara god omsättning i försäljningsstall och många "SÅLD" skyltar på hemsidorna nu. Det kanske börjar vända? :-)

2011-10-08 @ 10:24:51
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Jossan

Fiin blogg! :D



Frågestund!

Fråga mig gärna något så blir jag glaaaad!♥

http://jojoscrazylife.blogg.se/

2011-10-08 @ 13:24:34
URL: http://jojoscrazylife.blogg.se/



Anna

Jag är sugen på att åka och titta på henne men verkar svårt att få någon info om henne, kan du berätta något som haft hästen hos dig? Vore jättetacksam för svar!

2011-10-12 @ 22:04:39




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?