Missvisande bilder..

Många lägger ut bilder och filmer på sina bloggar eller internetsidor över huvudtaget. Kanske lite nu och då bilder, kanske bilder efter dagens ridpass eller bara vardagsbilder (sådär som en annan gör) Det är alltid lika roligt att få se lite media, lite annat än bara text. Dock ska man ha i åtanke att bilden inte alltid visar verkligheten. En ridbild kan säga mycket medans verkligheten säger annat. Bara en smart sak att tänka på :)

Dessa bilder är tagen från samma dag:






Nu är bilderna tagna i olika positioner, men det är också en del av det jag menar, bilder kan bli missvisande. På den översta bilden ser Fifa betydligt grövre ut med fin musklad rumpa, på sista ser hon ut som en räka. Just nu är hon en räka såklart :) Men att det kan bli sån skillnad, bara med lite annat ljus, position, vinkel, zoom o.s.v. Så är det även med ridbilder ibland. Därför lägger jag sällan upp missvisande bilder, jag vill att mina läsare ska få en sån klar bild av oss som möjligt :) Fast det klart, man lägger ju upp de finaste bilderna. Visst hade jag hellre sett Fifa som den övre bilden än nedre, men det kommer, och jag kan dessutom säga att Fifa ser då större ut på bilder än vad hon egentligen är i verkligheten, hon är ju bara en liten skit! (Se så fint hon svankar)

Linda






Kommentarer
Erika

Ja man ska inte dömma efter bilder, ridbilder osv.

2011-10-02 @ 08:47:35
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Elina

Det är rätt, bilden visar inte alltid verkligheten.



SV: Jag flyttade till en annan stad, hade inte råd att köpa honom och han skickades tillbaka till sina uppfödare. Jag vet inte om han lever, är slaktad eller såld. :(

2011-10-02 @ 12:04:31
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se



kajsa

Bra inlägg!

sv: vad kul :D tycker tornerspel är så spännadne hihi!

2011-10-02 @ 17:09:09
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/



Sanna

Jag är ju väldigt restriktiv med vilka bilder jag lägger in i bloggen. Jag är medveten om att det skulle vara roligare med mer bilder, men samtidigt vill jag ändå vara lite privat... Och sen så kräver det ju fotograf om man ska få bilder också ;)

2011-10-02 @ 22:24:09
URL: http://sannasant.blogg.se/



Matilda

Vilken vacker här!

2011-10-03 @ 15:30:13
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?