Bitter dag nr 3 med hälta

Bitter är väldigt lugn nu faktiskt. Han har inte gnäggat en ända gång sedan han kom hem, han verkar nöjd med att vara tillbaka :) Dock skulle jag nog inte låta honom gå i hagen fören Fifa är här och henne hämtar vi på fredag, han kommer springa som en idiot annars och det vore ju tragiskt med tanke på att han är skadad.

Jag är ganska säker på att han har en lätt stukning. Nu har han stått inne i ett dygn med lindor som stöd. Tog ut honom för en stund sedan för att se hur hältan var, det är inte alls farligt, han tar nååågot kortare steg med höger fram, men sedan är fötterna alldeles för långa (han skulle ha blivit verkad denna vecka) och han har fortfarande inte vant sig vid att gå barfota. Högerbak dock tror jag är lite bättre men då har jag inte kollat svullnaden heller. Jag tog och sprang lite med honom på gräsmattan men den sluttar något och jag vill inte springa med honom på grusvägen, där kan han lika gärna halta till pga stenarna. Dock tyckte inte jag det såg något vidare hemskt ut faktiskt.

Han blev i varje fall lite bättre efter att han varit ute och rört på sig, men jag låter honom vila ytterligare ett till dygn inne och sedan får jag se om man skall ta och göra en liten större sjukhage som han kan gå i på dagarna, lite längre promenader också.

För övrigt är han pigg och kry och jag är inte alls orolig, det känns som att det kommer gå vägen. Vi får hoppas att min magkänsla är rätt denna gången också..

Linda 





Kommentarer
Othilia

Sv: Ja visst är hon :) Ja de är super bra!

2011-10-18 @ 13:00:38
URL: http://peasantelisas.blogg.se/



Jenny

Det är nog som du säger bara en liten stukning. Med lite vila lär han bli helt återställd :)



SV: Mycket möjligt! Jag är sååå nyter på att se vad det blir för något, ibland går tiden alldeles för långsamt, det är ju flera månader kvar till beräknad fölning!

2011-10-18 @ 14:20:58
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Erika

Hoppas de är bara är en lite lättare stukning, då kanske de går över av sig själv med hjälp av vila. :)

Och begränsad yta.



2011-10-18 @ 14:40:54
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



josefine

SV; Tack! :D Twilight är bääääst :'D <33

2011-10-18 @ 14:42:16
URL: http://fantasias.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:visst kan jag räkna åt dig även nu om du vill.Skicka bara över infon som du gjorde förra gången.Håller tummarna att ni får bättre värden i år.

annars håller jag med dig i det du skrev.Och det är precis som du säger. folk är i regel rädd för förändringar även om kunskap inte är tungt att bära.

mvh/Q

2011-10-18 @ 15:42:33
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?