Tänker ni på bloggfolket i vardagen?

Satt och funderade lite här " på kvällskvisten " brukar ni någonsin få tankar kring de personer från bloggvärlden under din vardag? Jag brukar faktiskt fundera eller få en tanke på någon vars blogg jag läser, konstigt det där att kunna tänka på någon som man inte känner, att tänka på någon från bloggvärlden, men det är sjukt jag har till och med drömt om folk från bloggvärlden, jag är nog rätt igenkänd för att tänka och drömma mycket men tycker det är faschinerande att man kan låta tankar virvla om folk man aldrig träffat- ibland känns det ju nästan som om man "känner" personerna bakom de andra datorskärmarna lite, man har liksom en bild utav hur personen är och ser ut. Jag kan tillexempel förknippa någon med något.

Så jag brukar kunna tänka lite på några av er i min vardag faktiskt, speciellt när jag är kring hästarna, filosofera lite när man rider, plopp säger det och så undrar jag kanske vad en viss person gör just nu och hur det egentligen gick för henne och hennes häst, eller vad hon skulle ha gjort i min situation, ja konstigt det där, hur är det för er? Är det samma eller är det bara jag som är helt kocko? :)



Linda






Kommentarer
Tessan

Det är lite samma här faktist :)



SV: Känn dig inte utpekad, det var mer generellt.. Har sett många ställen som sagt, även en i stallet.. Om du vet att Fífa har ont, så är du ju en av dom som inte behöver ta åt dig :):)

Hoppas det blir bra med henne snart så att ni får börja ha skoj!! :)

2011-11-16 @ 08:59:11
URL: http://thereseflodin.blogg.se/



Frida

Du är inte kocko, jag gör också så :) Drömde ju för ett tag sen alla vi var flesta stycken på ett möte och du och Jenny var samma personoch bodde granne med mig :p

2011-11-16 @ 09:17:48
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Ingela

Inte än, men det kommer kanske ;) Det blir mer som att jag undrar hur det gått om någon skrivit ett inlägg om att de ska testa något eller liknande =)



sv: Ja visst har hon =) Lilla Plutti (ja hon heter så haha!) är superfin!

2011-11-16 @ 10:32:59
URL: http://semperfidelisesto.blogg.se/



Sanna

Absolut! Några tänker man på mer än andra. Skulle vara så kul att träffas, eller vill man det? Då kanske bilden man har förstörs helt, ;)

2011-11-16 @ 11:14:02
URL: http://sannasant.blogg.se/



Erika Pettersson

De händer att man gör något i stallet som påminner om vad någon skrivit osv.

Och då kommer man o tänka på den personen, och vissa tänker man mer på än andra.



Vissa är ju mer intressanta o följa o så.

Du är inte ensam om de. ;)

2011-11-16 @ 11:30:58
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

Haha.. jag känner igen mig i det du skriver för jag är lite likadan. speciellt eftersom jag räknar foderstater åt andras hästar så blir det ju att tankarna följer med mig irl också.



sv:Men tack Linda .Jag har slitit i många år för att få honom så fin som han är i dagsläget.Fått jobba ganska hårt för det då han är svårhullad och knepig att rida vilket inte gör det hela speciellt lätt faktiskt. Det är skönt att höra från andra också så man inte går och inbillar sig här i sin ensamhet i skogen.Betyder mycket för mig att du tycker han är fin =)

mvh/Q

2011-11-16 @ 12:05:54
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Alexandra

Jag brukar också tänka på några från "islands-folket" som följer varandra samt har ju även drömt om dig :P

Det skulle ju helt klart vara spännande att träffas allihop, synd att vi bor på så skilda håll annars hade vi kunnat rida ut på långtur ihop! :)

2011-11-16 @ 12:37:34
URL: http://barefootangel.blogg.se/



tanja deimo

haha jaa jag får bara sitta där och vänta ut henne tills hon kan ta upp kontakten igen, klappa henne på rumpan försöka böja henne åt andra hållet. Till sist så brukar hon gå med på att röra på sig men självklart så ska hon fortfarande ha koll på det som är intressant så det känns inte så stabilt och sitta på en häst som struntar i sina ben!! Dom verkar rätt lika ja ;)

2011-11-16 @ 13:53:24
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



Frida

Svar: Det kommer jag inte ihåg, men det var något hästrelaterat iaf :)

2011-11-16 @ 14:38:53
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Ingela

sv: Haha! Eller hur? Kattungar är så jäkla söta =) Och två av dem på bilden får följa med mig hem i december! ååååh jag längtar!!!

2011-11-16 @ 15:01:23
URL: http://semperfidelisesto.blogg.se/



tanja deimo

Sågbocks rygg kan bero på många saker har jag fått förklarat för mig, hästar kan vara tjocka och har snävrygg. Hästar som inte rids korrekt och använder ryggen får sågbocksrygg. Kólgas anledning har varit brist på muskler. Sen så har det att göra med hennes exteriör då hon är femgångare och smal i grunden. När jag fick hem henne var hon bara inriden i 3 månader så de var inte muskler på henne. Men nu så börjar hon se bra ut.



Sågbocksrygg kan se så annorlunda ut beroende på hästarna men ryggraden kan synas väl på vissa. De jag kan tycka man ser är att dom är lite väl snäva i ryggen, branta.

2011-11-16 @ 17:07:02
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



Mikaela

Jo men lite grann gör jag det:)

2011-11-16 @ 17:18:53
URL: http://svippostina.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:jag kan inte mer än någon annan tror jag egentligen men jag har mer tid än många andra har eftersom jag går hemma.Jag kan lägga ner mer tid på mina hästar och har även ganska mycket tid att fundera kring saker och ting mer än en gång så att säga.Jag tror det är svårt normalt sätt att få till det i en normal människas stressade vardag helt enkelt. Sen när det gäller knas just så har han behövt väldigt mycket tid så på så sätt passar vi varandra som handen i handsken eftersom TID är något jag åt minstonde kan ge när kroppen inte riktigt vill som jag vill. Sen har jag pysslat/jobbat med hästar i väldigt många år också vilket gör sitt till.

mvh/Q

2011-11-16 @ 17:46:00
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Agnetha

SV: Olyckan: Jag skulle ut med ridlägereleverna (mitt jobb just då) och red min egen häst, som jag hade haft i flera år. Vi red på exakt samma ställe där vi ridit typ tusen gånger förut.

Vi galopperar uppför en backe, och plötslit är allt svart. Utan anledning har min häst kastat sig åt vänster, varpå jag åker av, och landar, på grusvägen - med huvudet rakt ned i backen.

Hjälmen var sprucken inuti. Jag fick en massiv hjärnskakning och hade sviter i flera år efteråt ... När man minst anar det, brukar jag tänka efter det. :-s



Får är fantastiska ...



Och om Bomlöst: Ja, jag vet inte vad jag ska svara annat än att jag aldrig upplevde att Strumpan (eller någon av de andra hästarna jag provade sadeln på - allt från arabkorsning c-ponny till stor irländsk cob på 160) blev särskilt framtung. Man vill ju inte ha sadeln för långt fram, eftersom ryttaren riskerar att hamna för långt fram. Så det handlar kanske om hur sadeln/sitsen är uppbyggd?? Nu spånar jag!

Men som sagt var - jag hade aldrig de problem som annars kan uppstå om man sadlar för långt fram (hindrade bogblad/Framtung häst). Ingen av de som jag haft kontakt med som haft bomlöst lääääänge har heller upplevt det.

2011-11-16 @ 19:01:28
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Erika Pettersson

SV:

Ja liten färg klick i stallet. :D

Dessutom kan man ju välja färg som man tycker passar en.

Åh Raski har ju mycket rosa därför blir de en rosa grep. ;P

2011-11-16 @ 19:42:16
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Alexandra

SV: Jag har för mig att du stod i mitt stall och Fifa var jättejobbig, svårfångad och rymde hela tiden. Du var jätteledsen och jag ville så gärna trösta och ville gärna bli kompis med dig så jag sa att vi kommer hjälpa dig med henne och det kommer lösa sig.



Något sånt var de :P

2011-11-16 @ 20:16:05
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Jenny

Jag brukar ofta tänka på mina bloggbekantskaper, man pratar ju så mycket med varandra att det vore konstigt om man inte skänkte folk en tanke även när man stängt av datorn :)

2011-11-16 @ 21:00:47
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Sofia

sv; Ohh, hehe, sensationsadeln åkte genast tillbaka på min lista :D :D Jag tänkte också så att det måste ju bli superbökigt och ha schabrak under om man har den här tryckfördelande vojlocken under, liksom. Varför skulle den inte passa då? Har du inte en G3 med typ G4-sits eller nåt liknande? :o

2011-11-16 @ 21:18:27
URL: http://sofiaolssons.wordpress.com



Jenny

SV: Just nu vill jag bara sova, om jag ska vara ärlig :/



Hur trivs du med sadeln förresten?

2011-11-16 @ 21:36:51
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Karin

Jo men håller med, gör oxå det. :P Så du är nog inte så kocko... ;) hihi

2011-11-16 @ 22:16:07
URL: http://nupur.blogg.se/



Anna

händer rätt ofta faktiskt,brukar komma att tänka på vissa när jag är på jobbet tex att det jag gjorde precis kanske skulle passa på någons häst eller att det den bloggaren skrev skulle man kanske testa

2011-11-17 @ 22:10:16
URL: http://annashastliv.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?