Haha ja du livet är väl underbart?

Haha ja man skrattar av lycka här (ironi), skåda mitt liv! Jisses, ja ne men vill någon byta så varsegod. Jag är till 99% säker på att Fifa har ont igen, jag och sambo gissar på bakbenen, möjligtvis höger bak men det är omöjligt att se på en islandshäst som passar sig framåt och strular ihop gångarterna hej vilt, jo visst hon travar inte längre, hon grisepassar, är otroligt seg och ser inte glad ut. Veternär tid bokad den 21 november, förmodligen följer Bitter med om plats finns och om vi får tag i en boggievagn.

Nemen oj då, min sensation sadel kommer till veckan (som jag väntat länge på nu), men vad roligt, precis i lagom tid. Vi får helt enkelt köpa den och skita i öppet köp, jag kan ju inte veta om Fifa går dåligt pga sadeln eller smärta, så att TESTA den är onödigt, visst kan jag se om den ligger där den ligger men jag kan aldrig veta om den passar eller är bekväm för Fifa under ridning.

Jaha? Hur sjutton kan hon blir skadad/dålig igen? Är det kroniskt eller vadå? Bör jag röntga benen? Jag fattar ingenting, ingenting. Jag vet iaf att en håller på att gå in i väggen här..Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag är så ledsen och mår så dåligt, jag är helt förvirrad och vet inte riktigt vem jag skall vända mig till, är det jag som skadar min häst hela tiden??? Eller vad är det frågan om?? :´( Varför kan det inte bara få vara bra??



Linda






Kommentarer
Helen

Diffusa symptom så som dessa - fråga veterinären om h*n kan ta ett blodprov på Borrelia. Det är sånnt skit som kommer från fästingar.

2011-11-03 @ 18:18:57
URL: http://www.helen-t-artgallery.com



Jenny

Hua.. lider med dig! :(

Önskar jag hade nåt tips att ge, men har inga.. Be ngn kolla igenom henne ordentligt!

2011-11-03 @ 19:00:47
URL: http://jen81.blogg.se/



Saga

Kämpa på!

2011-11-03 @ 20:26:16
URL: http://updatemyicehorse.blogg.se/



Agnetha

Skönt att du är tillbaka, men tråkigt att läsa att det krånglar.... var har Bitter ont någonstans?

Angående Fifa så vill jag säga: JA - se till att röntga benen på henne, börja med bakhasorna... kanske ryggen också...?

jag hoppas verkligen att det löser sig.

2011-11-04 @ 09:19:38
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Jonna Tallberg

Det är inte kul när allting går fel. Jag har själv en sjuk ponny och har haft många jobbiga dagar. Jag hoppas verkligen att allt årdnar sig!

2011-11-04 @ 11:14:54
URL: http://jonnatallberg.blogg.se/



Hanna Helin

Ett tips är att ta ett manprov och skicka till Eddy Bloom eller Morgan Strålman. Förr har jag tyckt att sånt är bull** men på sistone har jag läst om så många som prövat och verkligen fått bra hjälp. Googla. Tror det kostade en femhundring...

2011-11-04 @ 16:45:30
URL: http://irmelin.bloggagratis.se



tanja deimo

Bamse kram till dig!!



Om det nu är så att hon haltar när veterinärerna kollar på henne så tycker jag att du även ska röntga när ni ändå håller på. Men det behöver inte alls vara så att hon har ont i benen. Kanske är det bara något i ryggen som behövs fixas till? Kram på dig!!Då får gärna ring och prata om du behöver de 070-3587172!

2011-11-04 @ 17:58:58
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



gullan86

Är fifa röntgad för spatt?



men hur märker du att de har ont?



fifa, bara för att hon grisepassar betyder det ju inte att hon har ont? kan ha ont men det kan också betyda att hon har en period nu i träningen där hon "testar" detta..

islandshästar blandar lätt ihop gångarterna och ibland går de bara i grisepass i alla gångerter sen rätt vad det är har de jättesepererade och bra gångerter.

gäller att rida mkt mjukgörande och ja du kanske kan lämna tölten ett tag och focusera på de andra tre och stärka upp med klättring osv.



vad har hon haft för skada?

2011-11-07 @ 01:31:28
URL: http://gullan86.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?