Att våga möta det nya!

Något har hänt med Fifa och jag tror nästan det är sadeln som är miraklet, själv älskar jag den, den är oerhört bekväm att rida i - något så fruktansvärt faktiskt! Jag som inte alls var ett fan av bomlösa, hua nej det var inte ens något jag skulle titta efter- men så är jag ändå en person som kan ändra mig och ge saker en chans, och idag är jag helt såld på sensationsadeln, jag tycker inte alls det känns något vidare skillnad att rida i sensation jämfört med en skön bomsadel, förutom att sensation är den bekvämaste hitills.

Ibland är det skönt att vara mig, bortsett från min hemska otur, jag är inte trångsynt eller tjurig på det viset att jag inte kan ändra åsikter eller pröva saker jag inte känner någon vidare tro eller intresse av för det tillfället, jag kan inte låta bli att pröva, för har man inte gjort det så tycker jag man inte kan yttra sig så mycket även om man är helt skeptisk, dessutom kan man ju faktiskt missa något helt fantastiskt. Det är många gånger jag rynkat näsan till en sak som jag sedan prövat och börjat älska.

Att våga lyssna på andra och kanske inse att det man själv kan och vet kanske inte är det bästa eller det rätta alla gånger, man måste vara lite bred tycker jag, våga möta det okända och nya.


Linda





Kommentarer
jossan

Vad härligt!! Var likadan gällande bomlöst, man har ju fördomar utefter domhär fula standard-bomlösa. Men jag ÄLSKAR min tränares bomlösa. En SBS flexion, till salu oxå! ;)

2011-11-13 @ 20:21:55
URL: http://minfux.blogg.se/



Jenny

En eloge till dig som vågar testa något nytt! Fler borde vara så öppensinnade tycker jag :) Och visst är Sensation-sadeln helt fantastiskt bekväm? Det är den enda sadel jag någonsin ridit i som jag varken får ont i rygg eller rumpa av!



SV: Jag är också sugen på att köra in någon av mina men jag har inte kommit till skott än. Det vore himla kul att ha en egen körbar häst :)

2011-11-13 @ 21:00:25
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Bonnie

Lite avis blir jag faktiskt, har dregglat ett tag efter sensation jag också;)

2011-11-13 @ 22:02:22
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/



Anonym

Jag tycker Sensationsadeln ser oerhört skön och bekväm ut, vilket ju också verkar stämma ;) Dock är jag en riktig "schabraknörd" och jag har valt bort den lite eftersom man bara kan använda det här speciella vojlocken med tryckutjämnande-grejs va? Skulle det funka att ha ett vanligt schabrak eller vojlock under sadeln skulle det vara pricket över i:et!

2011-11-13 @ 22:24:16



Sofia

Hehe, det var jag som skickade kommentaren ovan, blev nåt knas med mitt namn och address?

2011-11-13 @ 22:25:15
URL: http://sofiaolssons.wordpress.com




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?