Gissa: Svar

Svaret till frågan om hur mycket jag köpte Fifa för är:

Jag köpte henne för 40.000. Hur mycket hon är värd idag har jag inte en aning om, det beror på hur det kommer bli efter skadan och allt men enligt veterinären så var det en vanlig skada som inte alls var allvarlig. Jag menar en inflamation kan ju egentligen vem som helst få. Jag fick ju i hela min rygg för några år sedan och jag är fullt återställd- inte för att man ska jämföra sig själv med en häst haha men det hade ju kunnat varit betydligt värre. Det verkar ju inte vara en bestående skada som kommer påverka under hennes liv.

Ryggen var ju lite hipp som happ men förmodligen hör detta ihop med benen, veterinären lät inte ett dugg orolig i alla fall så det känns ju faktiskt bra.
Men visst risken finns ju att värdet går ner en aning om hästen varit skadad eller sjuk. Jag köper mig hellre en häst som har varit frisk i hela livet.

Men 40.000 gav jag för Fifa och ägaren ville värdera henne till 70.000 om några år. Jag sätter inget värde på henne, det spelar ingen roll för hon kommer ändå aldrig säljas :)

Här är samma dag som Fifa kom hem till mig, då var jag L.Y.C.K.L.I.G



Linda






Kommentarer
Jennifer

Kosta vad dom kosta vill om man ska ha dom! Så är det bara ;) hihi

Martin vill ju ha dig fast du kanske inte är så billig i drift alla gånger;) Samma för mig och Peter =P

Kram!




josefine m. ridtravaren Bellie

30 hade jag tänkt gissa på :> Så inte fööör långt ifrån då ;)

2011-07-27 @ 22:48:05
URL: http://minfux.blogg.se/



Jenny

40' låter ju rätt rimligt ändå. Jag gav ungefär samma för Rósa, men sen blev det lite mer när jag skickade henne på inridning. Totalt kostade hon väl cirka 50' när hon väl kom hem :p



Värde spelar ju ingen roll om de ändå inte ska säljas :) Rósa ska inte heller någonstans!

2011-07-28 @ 13:56:11
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?