Vill bli svettig och få träningsverk!

Åååh jag vill träna! Blir så avis när jag går in på Josefines blogg och läser om deras framgångar, det ser så himla härligt ut när de jobbar, fan vi är inte ens i närheten, vi kommer ju få börja om helt från ruta ett igen, vi hann ju inte så mycket innan skadan upptäcktes heller, eller jo visst utvecklades hon en hel del men det är ju fortfarande väldigt väldigt mycket grunder kvar, man kommer inte så långt från en insutten unghäst på ett halvår. Jag har inte ridit ordentligt egentligen sedan jag tränade Bitter vilket är över ett år sedan. Jag har tappat äckligt mycket ridning och jag lär nog inte få RIDA ordentligt på ett tag heller, förstå vilken abstinens!

Min plan var ju att köpa ridhuskort nu i vinter och försöka träna för en tränare regelbundet, islandstränare finns dock inte här omkring men en dressyrtränare hade gott och väl dugit med grundgångarterna. Huh, jag vill rida, få träningsverk, svettas, kämpa, svära, ha en tränare som står och gormar åt en!!! Men jag vet ju inte alls hur det här kommer sluta :(

Jag hade ju samma otur med Bitter en sommar då jag bokade en dyr helgclinic för topptränare en vår, jag väntade i veckor och var sjukt peppad, så går hästen och blir dålig, ont i knän och hela skiten (får senare reda på att han haft väldiga skador i knäna sedan travet), så det blev inställt, sen kom vi inte så mycket längre.

Alltid lika snygg när jag är full koncentrerad haha! På Gummi träning. (Här fanns ingen ren trav, förmodligen dålig redan här)



Igångsättningen i  början mot höst (och förmodligen var hon inte fullt frisk här heller dock kändes hon oerhört fin i skritten, haha men vilken sits jag har?)



Linda






Kommentarer
Elina

Förstår precis hur du känner dig! Jag kände exakt samma sak när båda mina var skadade under en period i våras! Om du får allt för mycket abstinens och vill ha rejäl träningsvärk så ska mitt sto snart sättas igång, och då kan jag garantera träningsvärk! ;)



SV: Hehe, det var jättegulligt! Han är faktiskt en gentleman med den där rosetten ;)

2011-12-04 @ 22:19:00
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se



Erika

Du är inte ensam om o bli avis. :/

Vill med träna, hittade ju en bra tränare precis innan Raski ställde av.



Vill ta upp träningen, och komma någon stannas.

Men igångsättningen av Raski tar ju tid.

Och jag vill inte stressa fram heller.



Ska smyg öka våra promenader nu.

Tror inte det är så farligt o gå promenader. :)

Sen hålla ridningen på lite låg nivå, korta sträckor ett tag till.



Men så hon får mer motion :)

Men vore kul o träna, väldigt kul faktiskt.

Och peppar peppar är de mjukt och ingen snö än, vilken möjlighet o få träna på hemma plan.



Men då går de inte p.g.a att hästen inte är igångsatt ordentligt för de.. suck, alltid är det något.

2011-12-04 @ 22:39:20
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



josefine

Aw tack så mkt Linda!! :)



Men kämpa på, en dag kommer ni oxå vara där!!

2011-12-05 @ 09:08:50
URL: http://minfux.blogg.se/



Agnetha

Är hon fortfarnade "i läkande" eller har du fått sätta igång henne lite? Tyckte de där busbilderna såg för härliga ut, och totalt livsfarliga. hihi ;) Vet inte vad som hänt sen jag fick barn, alla hästar jag träffar känns jättestora. Fast det kanske beror på att jag är upp i så små varelser hela tiden nu?



SV: Ja, du... Det är underbart med barn ... ;-) Jag vägrar säga nåt annat. Vi har ju "fått" ett sk. "snällt" barn så det är ju bara att njuta. Jag undrar hur mycket som var tur egentligen men tydligen så kan det ju vara mer kaos och elände än mysiga stunder i soffan. Men vi har bara mys i soffan vi. Så jag njuter för fullt. ;)

2011-12-05 @ 10:16:57
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Alexandra

Sv; Åh, vad kul att du tycker det! :'D

Jag blev helkär när jag hittade ett stall i lila som är min favoritfärg. :D

2011-12-05 @ 20:17:35
URL: http://alexaka.blogg.se/



Jenny

Du har haft en sådan väldigt otur alltså, men jag tror att er tur kommer, så småningom, även om det inte är mycket till tröst :/

2011-12-06 @ 21:09:08
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?