Vem är jag?

Jag är faktiskt lite nyfiken på vad NI tror jag är för en person :)? Ni som känner mig vet ju redan såklart och det är ju en del sådana som läser här också :)

Men ni som inte känner mig eller som inte har träffat mig, kan ni beskriva vad för slags tjej jag är bara genom vad ni fått för bild här i bloggen? Nu vill jag inte bara höra smör kommentarer haha, för alla har brister och lite mörkare sidor- det har jag tro mig, jag måste ju erkänna, jag är inte perfekt, det är ingen, och vad är perfekt förresten? ^^

Nu tänker jag göra en sak som jag INTE gillar, för det är inte jag, att lägga in en massa egopics, jag är liksom inte den som vill visa upp mig på bilder via nätet, känns så drygt, meeen jag tänker bjuda på några av mina sidor hohoho och då ska ni inte tro att jag tänker visa de finaste bilderna, ne jag ska bju på mig själv, hela jag inget falskt här inte ^^ (Gud vad min sambo skulle skämmas över mig) Nyaste bilder är med gul tröja- det är från i höstas.

Vem är jag?

                                              Oj vad lik mamma jag var här, tycker jag själv :P





Såna här bilder exempelvis är ju inget jag skulle lägga ut, men så är det en bild från en sommarfest :O









Linda






Kommentarer
Erika Pettersson

Hum..

svårt, svårt..



Tror du är så där lagom framåt, inte blyg men inte framåt o kaxig/tar för dig heller.

utan mer mitt i mellan, så det blir lagom.



Tror du är väldigt bestämt på vad du tycker om dina hästar, exempel tränings metoder osv.

kanske foder, såna saker.

kring hästarna tror jag du är väldigt bestämt, envis.



Men mer vardags är lagom drivande. :)

Om du förstår vad jag menar.



2011-12-10 @ 17:09:18
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Ingela

Hmmmm… Jag tror att du är en smått förvirrad person men med hästarna blir du skärpt och har stenkoll på allt! Jag tror du struntar fullkomligt i vad andra tycker om dig/dina djur/din familj såvida du inte har problem eller bett om hjälp. Hmmm… du är målmedveten. Ja jag vet inte… har jag nu fel så gör det inget gör jag är en urusel människokännare!



Sv: Jag bor i Malmö =)



Ja jag är också mer inne på Whisky (ja det är han som har den färgen ;) men sambon vill gärna att de ska ha samma namn som bilmodeller… Vi får se, jag gillar som sagt också Whisky bättre =)

2011-12-10 @ 17:24:37
URL: http://semperfidelisesto.blogg.se/



Agnetha

Men nu du ska du få höra... ;)

För det första tror jag att du är en tjej med bra smak. Du har valt en helt sjukt söt och fin häst och din hund är också helt galet söt. Dessutom verkar du ha valt sambo med omsorg, han verkar ha en väldigt stor förståelse och respekt för dig och dina intressen. Du verkar också vara väldigt "mammig" och omhändertagande (på ett positivt sätt). Du har hög moral vad gäller hästarnas väl och ve till exempel. Sen tror jag att du har "barnasinnet" i behåll. :-) också verkar du ha ett jävla humör. ;-)

Jag känner ofta igen mig när jag läser i din blogg...



SV: :-)

2011-12-10 @ 18:58:50
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Jenny

Men hjälp vad svårt! Hm, nu ska jag skriva ner det första jag kommer att tänka på när jag tänker Linda. Glad, sprallig, tycker om barn och djur, lätt att prata med, lite förvirrad. Är det nära sanningen? Det är så svårt att bedöma sådant när man bara läser din blogg, men det hade varit roligt att träffa dig någon gång :)



SV: Ja, det är ju så, och jag vill helst bara ha ston. Det låter elakt, för Ganti är ju underbar, men jag vill ju gärna ha en liten hobbyavel i liten skala och där passar inte en mysig liten valack in tyvärr.

2011-12-10 @ 20:42:22
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?