Ringt, ringt, ringt och ringt lite till..

Måste börja med att säga vad gulliga ni är som verkligen peppar mig med Fifa, det är verkligen guld värt ska ni veta! Jag blir så glad över de fina kommentarer jag får, verkligen.

Nu har jag gjort som så att jag ringde till min kiropraktor och berättade hur allt låg till med skoningen och undrade om inte dom kunde sko henne på måndag då Inge-Björn (kiropraktorn) är hovslagare, dock förstod jag redan innan att de inte skulle ha tid men de hoppades verkligen att det skulla lösa sig för mig, det hoppades jag med. Jag ringde då till frösöhästgård där veterinärteamet kommer hålla till på måndag, frågade gårdens ägare om jag fick låna en plats i stallet för omskoning och berättade hela historien. Frågade även om hon visste någon hovslagare jag kunde ringa och höra med. Självklart fick jag det och jag fick genast ett nummer till en välomtalad hovslagare.

Ringde honom och berättade den långa bökiga historian igen, han var förtillfället borta och hade inte något schema med sig men han trodde inte det skulle vara några problem men ville heller inte lova något utan jag skulle återkomma på söndag kväll, så jag håller verkligen tummar och tår! Synd att det är ca 12 mil till frösön eller Östersund överhuvudtaget, där finns grymt mycket islandsmänniskor, bra tränare och bra hovslagare och min superduktiga veterinär, där skulle man bo.

Nu är jag less på att ringa.

För övrigt som jag brukar säga så har jag och Fifa haft många goda stunder också på kvällarna, det börjar bli lite utav en vana att jag går ut på kvällen och myser med lill fian, hon verkligen njuter när jag kliar henne, dock ser jag hur extremt uttråkad hon är och är nog mer än besviken på mig som håller henne fången i den lilla hagen. Idag tog jag och sågade lite granris åt henne, det var dock uppskattat :) Fasen vad jag vill rida! Tänk och få tölta runt lite i snön, vad mysigt..
 
Bitter blir lite knäpp när snön kommer och speciellt då det är stormigt, då får man INTE gå fram utan till honom utan han springer omkring med svansen rätt upp i vädret, tok häst, han har verkligen sina speciella dagar.

Bjuder på en favvobild från förra vintern




                                                                                             Linda






Kommentarer
Josefine Freéd

SV: Jobbigt att ha det så! Jag skulle bli galen, haru frågat alla du vet där uppe?? Om vad dom har för hovisar?



Alltså, det är så man visar att man ska svänga för hästen. Tidigare har jag bara lagt vikten på inner sittben eftersom jag ridit mycket centrerat, men att lägga vikten i inner stigbygel hjälper. Då slipper man använda tygeln alls så småningom. Har man lika vikt i båda sittbenen och inte lägger någon extra vikt i någon stigbygel så finns inget som säger till hästen att svänga. :-)

2011-12-09 @ 15:45:00
URL: http://minfux.blogg.se/



Frida

Hoppas det löser sig :)

Guffi blir också lite knäpp när snön kommer, det blir så tyst då så han tycker det är lite läskigt och blir mer spänd än vanligt.

2011-12-09 @ 16:02:51
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



tanja deimo

Oj, får man fråga vad hovslagaren heter? Om det är Kurre så skulle jag vilja varna dig. Om det är Roger Carlsson så är det bara att köra på. Men jag har hört så otroligt dåliga saker om Kurre på sista tiden då flera hästar har blivit halt efter skoning.

2011-12-09 @ 18:02:16
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



Erika

Ska hålla tummar o tår för er så det löser sig. :)

Du förtjänar lite framgångar nu, det räcker med motgångar för dig tycker jag.



KÄMPA på, och någon gång kommer en ljus punkt. ;)

2011-12-09 @ 19:14:24
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Hanna

Hoppas det går ihop med allt planerande!! Annars är det ju ett strålande läge att plocka av skorna såhär över vintern :)

2011-12-09 @ 21:53:55
URL: http://irmelin.bloggagratis.se



Tessan

Sv: Det är Kvisturs halvsyster e samma mamma. Ett förstaklass sto som jag red i våras och skulle tävla, men blev såld. Älskar bilden :)

2011-12-10 @ 00:51:12
URL: http://thereseflodin.blogg.se/



Agnetha

Det sitter verkligen inte fast för dig! Bra jobbat!! Jag hade nog lagt mig ned och gett upp, måste skärpa till mig tror jag, får använda dig som förebild. Håller tummarna för att du kan få henne skodd på måndag när ni är iväg!



SV: Tack! Hihi, hon är busig! :-D Den ena "häftiga" perioden avlöser varandra på nåt vis, hon tycker att det är kul att leka, alltså deltar mer aktivt själv nu. Jag bara njuter. ;)

2011-12-10 @ 09:31:35
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



kajsa

fin bild :)

2011-12-10 @ 17:08:20
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?