Några ord

Kära läsare, nu är jag hemma och jag njuuuter. Bara av att komma in i byn blir jag alldeles varm, det här är verkligen mitt hem och här hör jag hemma. Jag stack ut till hästarna på en gång. Jag såg på långt håll hur Fifa studsa och hade sig, hon har reeejääält med energi i kroppen, konstigt när hon har en hage hon typ inte kan springa i. Ärligt talat vet jag inte om jag vill rida henne tills nästa återbesök :O Hon kommer vara helt galen och jag får inte låta henne springa av sig någonstans heller utan bara lugn skritt på plan mark, vet inte om det kommer gå så bra faktiskt, jag får se men promenader ska det bli.

Eftersom jag nu är hemma kommer jag givetvis sköta kommentarsvaren bättre :) I lägenheten tappar jag både motivation och ork för allt med bloggar faktiskt. Jag känner mig inte så glädjefull när jag är där precis, nu ska jag dit på måndag igen en hel vecka, herregud men sedan är det bara en dag kvar på veckan därpå- sen är det jullov :) Så jag skall väl inte klaga ^^

Inte måndagen som kommer utan måndagen efter, den 12 december är det tid hos veterinären igen, jisses vad fort det har gått den här gången, vad sköönt. Ska bli spännande, min magkänsla säger dock inte så mycket denna gången.

Linda





Kommentarer
Erika

Skönt att va hemma igen. :)

Hoppas de går bra hos veterinären, att du får ett bra beskedd då. :)

2011-12-02 @ 17:57:30
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Jenny

Fast med säkerhetsbältet bara ;) Jag delar dina tankar, jag vet inte hur det ska gå när jag börjar rida Daladis igen nu efter att hon stått så länge och jag är fortfarande svag i handleden. Spänning i tillvaron :p

2011-12-02 @ 23:39:15
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



tanja deimo

Happy toung är egentligen en design på bettet som ger hästen tungfrihet. "Ett snällt bett med ”happy tounge” som är mycket bra för oroliga munnar" det är vad det står på bombers hemsida.



Jag har alltid haft ett bett med tungfrihet, ofta har jag upplevt att hästarna blir mer mjuka och eftergivna i munnen. Det jag gillar med bomber bettet är att det har en helt unik design förutom att vara böjd uppåt så är den även böjd lite framåt. Allt för att fördela trycket i hästens mun till max. Bettet kan användas på alla hästar och det behövs inte någon kunskap/nivå. Sen så är själva bettet gjort av sötgärn som hästarna gillar väldigt mycket. Jag har märkt att bettet också "lär" hästen hur man ska suga på det. På andra bett har jag sett små förslitnignar, repor efter tänderna. Men på bomber betten så har jag aldrig sett några repor. Dom är hela och fina.



Sen kan man designa alla mundelar med vilka sid-delar man vill. Stång, jaktkandar, fasta ringar, lösa ringar, lösaringer med klämmskydd, d-ringar och så vidare. De är bara peka och vraka bland de olika delarna allt för att passa hästen och ryttaren :)

2011-12-02 @ 23:40:20
URL: http://fillstastallet.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?