Det gör ont i mig - Människohelvete!

Jag o sambo såg en ruskigt bra film igår, dock grinade jag igenom den som en liten bebis. Gud vad hemsk den var, jag blev verkligen illa berörd, människan är grym och äckligt- faktum är att även om filmen inte är sann så är ändå budskapet det, ja menar tänk vad mycket försöksdjur det finns i världen, vilket lidande liv. Samtidigt som jag grinade över de fina stackar små aporna i filmen grinade jag även över de djur i verkligheten som just nu sitter och plågas. Jag skulle så gärna vilja hjälpa alla och det gör ont när man vet att det är totalt omöjligt. Dock var ju filmen verkligen värd att se..




Jaha så fick jag syn på en annan film dock en verklig. Försökshundar som släpps fri och får komma ut och sätta sina tassar i gräset för första gången. Människan.. den är så svart och grym, usch va jag hatar oss ibland (rätt ofta)



Linda






Kommentarer
Mikaela

Sv; hihi vi får väl se;) Gjorde en film nu när jag var i stallet - kommer upp om ett tag.

2011-12-03 @ 18:54:23
URL: http://svippostina.blogg.se/



tanja deimo

Jo jag försöker säga åt mina vackra åskådare varje gång jag rider ridlektion att dom ska fota. Men de är ingen som har speciellt lust med det tyvärr. Men däremot så ska jag försöka ta nya rid bilder i ute miljö. Ev en film på en passläggning om någon orkar filma:). De är det som är så dumt i stallet att jag inte har någon som också bloggar för då hade man ju kunnat hjälpa varandra :/.



Jag förstår det så mycket som jag snackar om det där jävla mirakelbettet ;). Jag skulle ju vilja rekommendera det till alla då det verkligen fungerar super. Dock så kostar det en liten slant, alla vanliga träns bett ligger på runt 1000kr. Men då kan man ju välja vilken mun-del och vilka ringar man vill ha. Men de är en bra julklapp:)

2011-12-03 @ 19:23:32
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



Bonnie

sv: Tror nog helt enkelt att "de andra" grenarna är lite mer avslappnade och har lite bättre attityd till bredden, just hoppningen och dressyren är ju väldigt mycket prestige och mycket pengar inblandade.

2011-12-03 @ 21:42:39
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/



Janina

SV: Jag tror det gick bra? Småhästarna brukar vara med i något shownummer med tomtar o hundar. Typ avslutningen tror jag? Tjejerna på icelandicshowjumping.blogg.se skrev lite om det.

2011-12-03 @ 21:58:30
URL: http://jannefix.blogspot.com




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?