Vilka härliga besked! Nu vänder det för oss!

Jösses nu har jag alldeles för mycket att skriva om istället, vad det kan vända tvärt liksom!

Igårkväll fick jag ett samtal. Ett mycket härligt samtal. Det handlade om stallplatsen. Våran plan var att vi skulle försöka få dit en till med islandshäst på lösdrift, egentligen sysslade dom inte med lösdrift utan hyrde ut boxplatser, men eftersom jag helst ville ha Fifa ute dygnet runt och eftersom hyresvärden är en helt okomplicerad person så kom vi överens om att försöka hitta en till som ville ha sin häst på lösdriften med mig.

Igår fick jag riktigt goda besked. För hon hade hittat en perfekt person som ville ha sin islandshäst på lösdriftet där. En B- tränare! Oj  :P Haha jisses det var ju inte dåligt. Hon hade också en unghäst, sto. Det kommer ju bli toppen.
 
Stallplatsen är kanonfin! Superfin belyst paddock. Fräscht härligt stall med uppvärmd sadelkammare som dessutom ska bli lite fikarum, spolspilta, trevliga hagar, bra långa ridvägar, 5 km från mig och så himla mysigt folk. Elmo blev redan kompis med deras två hundar.

Fifa kommer flyttas efter den 5:e september då jag vill behandla ryggen en gång till först. Då har redan hennes sällskap kommit på plats. Ska bli så kul!!!

Dock börjar ja bli lite skraj nu när skolan närmar sig, pirrigt i magen med allt plugg, hejsan svejsan jag som inte har ett läshuvud, men jag skall inte ge mig, nu jädrans ska jag kämpa på här..

Linda





Kommentarer
Jenny

Jättekul! :) Det ska bli spännande att läsa om flytten sedan. Vilken tur att det gick så bra att hitta en lösdriftskompis dessutom!



SV: Ja, det är en dyr banan jag gått och köpt mig :p Hade till och med varit billigare att rida runt på en Chiquita ;)

2011-08-09 @ 10:44:39
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Erika

SV:

Nae Raski är ingen islandshäst. ;)

Hon är en Estnisk ponny.

Grim där i mot är en islandshäst.



Klicka på Raski & Grim fliken så kan du läsa mer om dom.

Dock inte nyligen uppdaterat där.

Men ras, ålder osv stämmer. :)

2011-08-09 @ 11:14:21
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



[FOTOBLOGG] o livet med ADD Uppmärkssamhetsstörning

Har du eller någon du känner problem med nervositet eller den där klumpen i magen vi alla haft någon gång i livet? Klicka dig då in på länken här nedanför och läs. Även om du kanske inte haft den klumpen eller något annat så tycker jag att du borde klicka dig in på länken iallafall. Läs det som står där. För det som står där, det lever många personer med dagligen. Dom kämpar och tar sig fram. Även om dom bara kommer någon centimeter längre än igår så har dom kämpat. Dom har gjort ett bra jobb.

http://shadowzplay.blogg.se/2011/august/kampat.html



- sprid gärna denna länken vidare.

Och kom ihåg, DU är BRA exakt så som du är!

2011-08-09 @ 11:22:12
URL: http://shadowzplay.blogg.se/



Nathalié - Tävlingar i bloggen just nu!

Hejsan, hoppas allt är bra? :)



Har aktiva tävlingar på min blogg just nu där man kan vinna fina priser, var gärna med du också :). Bland annat valfria varor för hela 300 kr! Tävlingarna hitter du under fliken Aktiva Tävlingar och till vänster på bloggen. Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt.



Ha en bra dag!



Kram Nathalié

2011-08-09 @ 12:12:54
URL: http://yarp.blogg.se/



Alexandra - tävling på bloggen, vinn en grimma från catago

Det låter ju helt underbart!

Jag var runt lite i Härnösand och kikade efter stall då jag hade planer på att flytta upp i höstas, dock blev det inte riktigt så..



Låter iaf som ett väldigt bra stall! :)

jag börjar också bli nervös inför terminsstart, har inte riktigt förstått det än :P



Sv: Godis är gott ;) Fast det sägs ju att det ska vara skönt att träna också! Jag får se om det stämmer, skulle behöva bli piggar iaf :P



Det är just det, man måste börja någon gång också. Inte helt lätt, hoppas att du hittar motivation och framförallt tid kanske?



Ja, vi får ta och stötta varandra då vi är påväg mot liknande öden eller vad man ska säga. :)

2011-08-09 @ 21:43:07
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Natalie

guuuud vad kul :D och skolan kommer gå kanonbra !! jag kan hjälpa dig om du vill? :D har ju redan läst allt du kommer läsa första åren ;)

2011-08-10 @ 09:35:34
URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se



Sanna

Härligt! Det blir nog jättebra! Och när man väl kommer igång och pluggar så flyter det på ganska bra. Så var det för mig i alla fall.

2011-08-16 @ 15:14:28
URL: http://sannasant.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?