Måste klura lite på uppsittningen..

Blev en liten längre skrittur idag. Den här gången fick jag lättsamt kratsa hovarna, däremot var hon riktigt tjurig när jag skulle hoppa upp. Det är heller inte lätt att göra en one rain stop från marken vid uppsittning då hon inte alls har något emot att tippa omkull (vilket har hänt) Det har dock inte jag någon lust med så det där måste jag klura lite på hur jag ska lösa.
Hon känns fortfarande mjuk och fin, lite mer tittig och uppmärksam på allt än vanligt men ändå inte uppstressad eller orolig. Sadeln däremot är jag rätt le på som glider fram, när vi flyttar till härnösand ska jag be en sadelprovare eller någon annan kika på hur den ligger, hon med islandsstoet på stallplatsen hade tydligen bra koll på sadlar. Det blev även lite fotning (som vanligt) Dock önskar jag mig ett bättre objektiv, är inte nöjd med kvaliten, det duger så länge.

Hästarna fick även komma till en ny sommarhage idag. Summa och Bitter har gått där förut men inte lillfian, det blev lite spring och tjohejsan, bilder kommer på det med.



Linda






Kommentarer
josefine

SV: Ja precis, box elr hage i motsvarande box-strl. Fick gå små promenader sista dagarna innan återbesöket bara. Då ska vi se hur den läkt, om det blir 1-2 månaders vila till eller om jag kunde börja rida på henne, sa vet.

2011-08-21 @ 21:37:10
URL: http://minfux.blogg.se/



josefine

SV: Vet tyvärr inte vilken blogg du menar =/

2011-08-21 @ 21:37:51
URL: http://minfux.blogg.se/



Alexandra - tävling på bloggen, vinn en grimma från catago

Så fina ni är :)

Du kan inte prova att ställa henne mot en vägg när du ska hoppas upp om hon fortsätter med sina små trix?

Det lät ju inte helt roligt att sadeln åker fram heller. Har hon musklat om sig mycket det sista?



Sv: Det är så härligt när någon verkligen förstår.

Man känner sig verkligen lite schizofren när man är så trött på sin familj. Ena stunden bara älskar man dem och andra vill man bort, långt bort från dem.. Jobbig känsla!



Vad roligt att höra att du även om jag inte kommer skriva lika mycket häst ska följa mig! Riktigt roligt :)

Jag kommer flytta ungefär rakt över till andra kusten. Det är ca 38 mil, så det är en liten bit ändå.



Tack! Hon kändes mycket nöjdare i tölten nu jag. Väldigt roligt att se efter endast tre veckor jag enbart jag ridit henne. Hon blev en helt annan häst.

Åh tack, så duktig är jag då ändå inte :)

2011-08-21 @ 21:52:31
URL: http://barefootangel.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?