Stortjejen i kundvagnen!

Igår på Ica provade jag sätta Linnéa i kundvagnen för första gången, och oj om det var populärt! Hon babblade och flaxade och var så nöjd så. Alla ögonen föll på den superglada bebisen som såg något liten ut i vagnen ^^ De gånger pappa tog över och mamma sprang runt i butiken behövde man aldrig leta efter den lilla familjen, för de hördes!  "DADADAAADAA" Som är hennes standardreplik nu mer, mycket dadda. Tänk så stor hon har blivit, vår fina Linnéa.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Tove

Haha, exakt såhär är det för oss också! Livets bästa stunder är i kundvagnen verkar det som :))

Svar: Haha ja verkligen, då är man populär ;)
mittangsull.blogg.se

2015-11-18 @ 14:00:03
URL: http://larssontove.blogg.seIda klausner

Vilken smölis! :) Har inte provat kundvagn med R än, får prova det nästa gång vi handlar.

Svar: Ja men gör det om du tycker R känns redo :) Blir en helt ny värld för dom haha :) Fast det vet ju redan du som har två ^^
mittangsull.blogg.se

2015-11-18 @ 15:50:41
URL: http://idaklausner.blogg.seIda Nilsson

Leia har suttit där nu i någon månad och hon älskar det precis som du säger. Att sitta i babyskyddet när vi fortfarande hade det, var ju pest och pina! Haha. Nu kan man ju till och med storhandla ensam 😉

Svar: Lilla Leia, hon är tidig hon :) Undra när hon kommer gå? :D spännande!! Ja du har bytt bort babyskyddet? Hur tycker du det funkar? Om hon vill sova och så? :)
mittangsull.blogg.se

2015-11-19 @ 08:20:32
URL: http://idacnilssons.blogg.se/Ida Nilsson

Ja eller snarare så var hon tidig. Hon har hamnat lite efter nu när hon varit sjuk och vägrat ligga ner bl.a. 2 av barnen i vår föräldragrupp kryper redan, och det gör inte Leia. Hon tar sig bara bakåt ;) Det funkar jättebra! Vår barnstol går ju att ställa i flera lägen, bland annat liggläge. Så det är supersmidigt!

Svar: Haha men krypa vid den här åldern är ju ganska tidigt ;) För Linnéa tar det lite tid med det mesta, och det här med att vända sig det har hon hoppat över!
mittangsull.blogg.se

2015-11-22 @ 11:22:27
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?