Fullt ös!

Helgen har varit fullt upp. Fredags var vi på företagsgala där vi gick bet, blev inget årets företag och jag måste säga att jag är besviken. Nominerad tre gånger utan framgång och så blir ICA årets företag?? Vilka nötter är det som sitter och bestämmer egentligen? Och på vilka kriterier går de efter? Det finns ingen som jobbar så mycket som familjen Sundberg gör, och att driva ett åkeri här och få det att funka så bra som det faktiskt gör (med mycket arbete, slit och trixande bakom), det är fan unikt. Andas Linda, nej jag tyckte synd om svärfar, jobbar man 24/7 där familjen har fått kommit i andra hand i hela livet och så får ICA den bemärkelsen istället?? Folk begriper inte bättre, tur det att åkeriet har många bakom sig som blev lika brydd. Nåja det var god mat, trevligt sällskap och mumsigt vin.
 
Igår kväll blev det en spontan knytis här hos oss. Jag kom lite hastigt på det i mitt vindrickande i fredags kväll att varför inte dra ihop ett gäng och äta god mat? Sagt och gjort, vi blev elva stycken och det var fullt i köket med massor av mat och dricka. Det blev en riktigt lyckad kväll, fan vad kul det var, mycket skratt och lekar, det gör vi om. Linnéa verkade inte störas av allt väsen, hon sov som en stock. Däremot höll hon mamma vaken resten av natten genom att gnälla efter nappen varje halvtimme, typ. Och nu har hon kommit på att äta ett mål mat varje natt, och så har det nu varit i en vecka. Så sömnen den är ju lite rubbad, jag hoppas hon kommer i balans snart igen och sover hela nätter som förr.
 
Idag blev det en ridtur på Kaera i halkan, dock är hon ordentligt broddad så det var väl inget vi märkte av. Lite snö hade fallit på backen så det var en gnutta vinterkänsla. Det blev en runda i skogen, supermysigt, hon är verkligen en toppenhäst och det går bara framåt. Ikväll blir det återigen kompishäng, lite middag i Ånge och sedan lite film mys här hemma. Så ja det är fullt ös medvetslös. Jag tror inte jag har umgåtts med nära och kära, kursat och donat såhär mycket som detta halvåret. Nu när man har barn dessutom, haha, ja vad ska jag säga, det är kul :)
 
 





Kommentarer
Ida Nilsson

En helg fullt med aktiviteter, det känner man ju igen, hihi. Och mer blir det hela tiden när barnen växer och blir större! Leia hade också en sådan period för någon vecka sedan, i samband med att hon var sjuk. Det tar såå mycket på krafterna!

Svar: Ja men visst gör det! Och sedan inbillar jag mig att dagar fullt med aktiviteter kan ibland få Linnéa att ha svårt komma till ro sedan på kvällar o.s.v. Men man kan ju inte stanna hemma för det liksom, det är ju nyttigt för dom att komma ut på saker :)
mittangsull.blogg.se

2015-11-15 @ 16:40:41
URL: http://idacnilssons.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?