Massor med kärlek!!!

 
 





Kommentarer
Agnetha

men jag döööööör!!! <3 Så jäkla charmig! och nöjd!!! :-D

Svar: Haha jag dör jag också en hel del här hemma ;) Hon kan charma morsan hon <3 Jag säger ofta till Martin: "Titta titta! Visst är hon så jävla söt?! Titta titta!" Hahaha och han svarar bara lugnt "ja" hahah det är väl jag som är hel knäpp ^^
mittangsull.blogg.se

2015-06-01 @ 20:22:36



Ida Nilsson

Det ser ut som att hon river sig, gör hon det? Leia gjorde det jättemycket när hon var mindre, speciellt när hon var hungrig :( det har blivit jättemycket bättre nu när hon inte äter lika ofta som tur är!

Svar: Ja hon har börjat med det nu =/ Så blir hon jätteledsen såklart, stackarn. Försöker fila naglarna mjuka och korta men verkar inte hjälpa..
mittangsull.blogg.se

2015-06-02 @ 21:20:23
URL: http://idacnilssons.blogg.se/



Ida Nilsson

Klipper du också? Jag har en sådan där jätteliten nagelsax och det hjälper att bara göra det faktiskt, men man kan ju fila också då liksom?

Svar: Jo jag har också en sån liten sax, men jag är så feeeg att klippa! Hur klipper man så små naglar? Är så rädd att jag ska göra henne illa =/
mittangsull.blogg.se

2015-06-02 @ 21:56:19
URL: http://idacnilssons.blogg.se/



Ida Nilsson

sv: Hon kan gärna vara hos andra också, även pappa såklart utan problem. Däremot om hon blir ledsen, alltså inte bara gnäll, då är det min famn som är bäst tycker hon! Hon tycker om närhet och även om hon gärna ligger själv längre stunder så vill hon gärna komma upp till mig sen. Som när hon har hicka t.ex., då får hon riktigt hård hicka och blir lite gnällig. Då funkar alltid mammas famn :)

Det är bara att klippa som du klipper dig själv, inga problem :) naglarna är ju väldigt sköra och böjs väldigt lätt, därför tycker jag nästan det är läskigare när de blir lite längre :/

Svar: Okej :) Ja mamma vet alltid bäst eller hur ;) Jag vet nog inte riktigt om pappa duger lika mycket som mamma när Linnéa är ledsen, för han har henne aldrig när hon är det. Han jobbar typ dygnet runt, så egentligen kan jag nog inte svara på det, och Linnéa blir liksom bara ledsen när hon är hungrig eller trött, så får hon det hon behöver blir hon ju nöjd. Hon har blivit ledsen när hon gjort sig illa och då har det ju bara varit jag hemma. Hmm så jag vet nog inte om jag duger mer eller inte, däremot flinar och skrattar hon mer åt pappsen, typ hela hela tiden, men det är nog för att hon ser honom så sällan, mitt nylle ser hon ju hela tiden, inte lika kul ^^ Leia då?
Ja jag ska testa någon dag, när hon sover vill säga, annars kan det vara svårt att klippa dom där flax armarna ^^
mittangsull.blogg.se

2015-06-02 @ 22:04:17
URL: http://idacnilssons.blogg.se/



Ida Nilsson

Ja Leia är likadan, för det allra mesta glad :) när hon är övertrött är hon dock lite grinig och då är det bara jag som gäller. Ler gör hon mest åt mig också faktiskt. C är borta från 4.30-19.30 nästintill varje dag. Igår kom han hem kl 18 och jag blev överlycklig! Han har verkligen tröttnat på sitt jobb nu efter 10 år och speciellt nu när Leia har kommit till världen. Han vill vara hemma mer med oss helt enkelt. Så om 3 veckor har han ett 7-16 jobb, så underbart!

2015-06-03 @ 08:07:15
URL: http://idacnilssons.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?