Vi hade en toppenkväll!

Hade en TOPPENKVÄLL igår och kom hem halv tolv. Vi började med att tävla lite med hästarna, nu var vi tio islandsekipage i ridhuset och det var hur skoj som helst!! Vi delades upp i två lag och red någon bana där det vinnande laget kom in först i mål. Kaera var verkligen framåt igår, hon tyckte det var riktigt roligt med alla hästar och allt stoj och ändå så lyhörd och duktig, över förväntan faktiskt. Älskade fläck. Och jag tror alla hade riktigt kul, det var bara tok med en massa skratt.
 
Sedan tog Lina och red alla hästarna en sväng så vi ryttare fick se från sidan för en gångs skull. Fan vad fina hästar vi alla har! Och det var faktiskt första gången någon annan red Kaera vilket var riktigt kul att få se. Lina berömde hur mjuk och fin Kaera var, det värmer så att få höra, då gör man ju någonting rätt i alla fall :)
 
Sedan blev det fika, och oj vad vi fika. Det var gröt, mackor med julskinka, lussebullar, andra bullar, glögg, julmust, kaffe, ost, kakor ja allt. Så planerade vi för en framtida ridhustävling vi ska ha här i vår. Det ska ju bli ruskigt roligt. Sist men inte minst, julklappsbyte. Jag fick en glansspray från Paul Mitchell, inte dåliga grejer! Nästa gång är sista gången för unghästgänget, känns lite vemodigt, men aktiviteter med kurser och allt annat kul fortsätter, så det är ju bara att ta med Fifan på sånt istället :)


Bilder tagna av en Mats, Anders ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?