Trimmad

Idag var Kaera riktigt fin att titta på, inte bara på hennes shownummer hon hade i hagen där hon var mer i luften än på backen, utan hela hon är så smäcker och fin i kroppen nu. Och ett av mina mål var ju att få ner henne i vikt så pass att jag blev nöjd när jag skulle ställa av henne, och det är jag nu.  Tänk och Fifan var lika lätt att banta ner, men den hästen känns ibland som ett hopplöst fall.
 
Dåliga mobilbilder från igår
 
 
 
 

Kommentarer
danielle

Wow vilken förändring... Vad är ditt hemliga knep? 😂😂 haha
Jag har också en tunna här hemma! *suck*

Svar: Jag har bara ridit hihi, och då handlar det bara om max 3 gånger i veckan OCH DET har inte funkat på min Fifa, så Kaera har väl bra fettförbränning ^^ Hur går det med din då? Visst hade du en unghäst?
mittangsull.blogg.se

2015-12-13 @ 15:58:18danielle

Ja hon är 5.. ja eller snart 6 får man väl säga.
Reds in nu i september oktober..
Vi hade börjat komma igång bra... Men nu står hon skadad sen 2,5 vecka tillbaka. Ett fullt sår efter en spark.. Så hon får sin vila nu istället för i februari som va tänkt. Så tråkigt att detta skedde :-(
Och inte minskar hon ett gram heller :p

Svar: Äsch vad tråkigt! Hoppas hon blir bra snart, aldrig kul när de gör sig illa. Hur långt hade ni kommit med inridningen? Du har själv ingen blogg eller så? Så man får kika på din häst :)
mittangsull.blogg.se

2015-12-14 @ 21:52:12
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?