Bebisens utveckling i magen

Det kommer bli både bebis och hästinlägg framöver, så här kommer ett bebisinlägg :) Det är helt otroligt vad kroppen kan skapa, ett litet liv, man kan nästan inte fatta det, helt magiskt <3 Och vad fort fostret växer ändå, även om jag tycker det går aaaströgt så har ju bebisen redan växt MASSOR! Från toppen av en knappnål till en tennisboll och då är fostret 11 veckor och jag är inne i graviditetsvecka 14. Tänkte jag skulle visa några bilder på utvecklingen i magen. Ganska fränt att se :)

 
Vecka 5
 Liten liten ärta.

 

Vecka 10
Här är då gravidvecka 10. En vecka till på det så var jag med om en olycka och fick fara på akuten där jag för första gången såg den lille på ultraljud, ändast 11 veckor gammal. Man såg huvud, kropp och det lilla hjärtat som slog, man såg att det var en bebis fast den var sååå liten.

 

Vecka 14 (MIN NUVARANDE VECKA)
Här är det gravidvecka 14, den vecka jag gick in i nu. Här syns stor skillnad från vecka tio, här bör man kunna skymta lite mage, dock är min mage konstant uppsvälld så jag har svårt att känna eller se någon bebismage än.

 
Vecka 18
Om en månad (4 veckor) så börjar det bli dags för vårat "första" ultraljud, och här har ju bebisen växt enormt mycket. Fränt! Här kan man även börja känna barnets rörelser. Fyra veckor dit.. det är ju ingenting!!
 
Vecka 40
 
Måste visa en bild bara på vecka 40 också, sista graviditetsveckan.
 
 

 

 

 





Kommentarer
Lina med två i magen

Visst är det häftigt! Helt otroligt att kroppen kan bli gravid och vet hur den ska göra, liksom :) Att det funkar! När har du nästa UL?

Svar: Ja det är riktigt häftigt :) Jaaa och det ska bli sååå spännande men ja är så nervös och orolig, jag är så rädd att det ska vara nå fel på bebisen, hjärnskada =/ Jag typ har intalat mig det..usch.. jobbigt att vara så nojig.
mittangsull.blogg.se

2014-09-30 @ 10:27:15



lina igen

Men gud.. står ju i texten när du ska på ultraljud.. :)

2014-09-30 @ 10:28:03



Lina

Känner igen mig! Har varit SÅ nojjig. Är fortfarande ruskigt nervös inför varje UL. Trots att allt har sett bra ut hittills så tänker jag varje gång att någon av dem ska ha dött i magen eller att något ska vara avvikande. Så det är nog helt normalt att du tänker så <3 Det som är bra nu (v.24) är att jag känner deras sparkar varje dag, så det känns jätteskönt, för då vet man att de lever loppan där inne :)

Svar: Skönt att höra att även andra kan vara nojig :) Helt otroligt att du ska få tvillingar, blev du chockad när du fick reda på det? Åååh blir lite avis, vill ju känna min bebbe med :)! Har så långt kvar =/ Blir tokig på denna väntan faktiskt, den är lite plågsam.
mittangsull.blogg.se

2014-10-02 @ 14:40:39



Lina

Ja det är helt otroligt att det är två. Blev så chockad, jag bara skrattade när barnmorskan berättade att det var två foster. Min sambo sa till mig dagen innan "jag slår vad om att det är tvillingar, det bara känns så". Så han hade rätt! Jag trodde aldrig det. :)
Persolnligen tycker jag min graviditet har gått såå fort, lite för fort. Någon månad eller så sen kommer du säkert känna de första små rörelserna :) Helt otroligt mysigt! Håll uuut! ;)

Svar: Coolt :) Skönt att du tycker graviditeten gått fort.. då rullar ju liksom livet på ändå :) Åh och du måste ju känna dubbla sparkar du ;)? Jaa gud vad ja längtar!!
mittangsull.blogg.se

2014-10-03 @ 12:03:10



Anonym

Nej men är du gravid?! det har jag helt missat. GRATTIS!

Svar: Tack! Vem är detta?
mittangsull.blogg.se

2014-10-07 @ 18:48:43




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?