Tjockisarna och jag

Idag tog jag faktiskt för mig att ta en långpromenad med tjocktjejerna <3 Det var ruskigt mysigt att umgås med dom igen, åh jag kommer nog sakna att både rida och köra. Och Kaera, gud jag är så sugen på att verkligen börja rida henne, hon är så fiiiin!!! Meeen det kommer jag få vänta på lääänge. Det får bli lite promenader och bus nu ett tag framöver.
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Ida Klausner

Det kanske känns länge IDAG men tro mig, tiden går fort och snart är du på bådas ryggar med barnvagnen bredvid ;)

Svar: Jaaa så var det ju lite med Elmo med, när han var valp.. ååh vad jag längtade att han skulle bli stor så vi kunde börja träna och dona, vips så blev han stor och man hade haft alldeles för bråttom!! Så är det väl med det mesta :) Under stunden går det trögt men när det väl kommer till kritan så gick det ganska fort ändå.. hur är det med din graviditet nu :)? Vilken vecka var du i nu igen? Har glömt :O
mittangsull.blogg.se

2014-10-12 @ 10:06:41
URL: http://idaklausner.blogg.se



Annica

Jag är gravid i vecka 31 och tiden går både väldigt snabbt och väldigt långsamt. Tyvärr har jag lyckats få de flesta krämporna som går att få under en graviditet och har det rätt jobbigt. Håller på att bli knäpp av att inte kunna rida min häst men han går utan skor i en stor hage med sina kompisar och stortrivs.
Folk tycker jag borde ta in en medryttare men varför då? En sexåring kan få stå i ett drygt halvår och bara må gott tycker jag. Han går på lösdrift och håller sig i rörelse när han busar med polarna.
Längtar till barnet kommer ut så jag kan få träffa henne samt få tillbaka min kropp. Snart så...

Svar: Usch låter inte roligt, när började du få alla besvär? Ja jag kommer nog också sakna ridningen, speciellt under de vackra fina vinterdagarna, men men det får man ta igen sen :) Äh! De kan gått få vara häst tycker jag, de är ju egentligen inte ens till för att ridas, så att få stå under en längre period det tror jag bara är nyttigt och som uppskattas av dom. Grattis förresten till graviditeten :) Det blir en tjej alltså:)?
mittangsull.blogg.se

2014-10-12 @ 14:38:21
URL: http://annicajaktlund.com



Agnetha

Jag förstår dig att du avstår ridning. Kanon om
Fifa är dräktig också så behöver du inte känna nån stress efter förlossningen om det tar lite tid att komma igång med allt. :)

2014-10-12 @ 16:58:38



Annica

Tack! Ja, det blir en flicka :)

Började känna av foglossningen efter drygt 3 månader och sammandragningarna kom rätt snabbt efter det. Sen blev det successivt värre till jag blev sjukskriven.

Nu är det bara två månader kvar till hon ska komma ut. Längtar! Känns som om tiden både går jättesnabbt och jättelångsamt samtidigt, hehe.

Svar: Oj vad jobbigt =/ Kommer du ha de besvären fram till förlossningen tror du? Ja det förstår jag, herregud två månader går ju undan!! Ja har ett par kvar jag ;)
mittangsull.blogg.se

2014-10-13 @ 22:55:28
URL: http://annicajaktlund.com



Ida Klausner

sv. Tänk tänk, tror jag är i v.22 kanske? Noll koll som vanligt haha! Men graviditeten går bra. Jobbar oktober ut sen ska jag vara hemma. Får graviditetspenning från dec, men innan tar jag föräldradagar på Freja. Men har inga besvär annat än benen är lite mer svällda på em, så använder stödstrumpor på jobbet vilket har funkat väldigt bra.

Svar: Haha och jag har koll på pricken, vecka + dagar, fast man kanske inte har lite stenkoll med sitt andra barn, man kanske är lugnare då:)?
mittangsull.blogg.se

2014-10-14 @ 13:54:57
URL: http://idaklausner.blogg.se



Ida Klausner

sv: Ja för mig är det så. Jag tänker knappt på magen alls, så jag får dåligt samvete ibland över att jag inte har fokuserat på magen ett enda dugg under en dag och lagt handen på eller så. Alltid ska man ha dåligt samvete över något ;) Kollade kalendern och är i v.24 idag :)

Svar: Vad jag förstått är det ganska vanligt när man väntar nr 2, man har så fullt upp med det barn man redan har och vardagen runt om, så dåligt samvete ska du inte ha :) Bebisen mår bra där inne även om du inte tänker så mycket på magen eller lägger handen där :) Oj 24! Spännande!
mittangsull.blogg.se

2014-10-19 @ 21:36:12
URL: http://idaklausner.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?