Bara tok och bus! <3

Herregud, det är bara tok med hästarna just nu haha. Erika och jag fick för oss att dra ut på en körtur med Fifan igår och ha Bjartur som handhäst. Okej, först hade vi en piggelin Fifa som tyckte "fan vad kul med sällskap, nu kör vi!" Bjartur som drog till en jävla pass, spöregnet som fick våra kläder att hänga och byxor tunga som blöjor, och så vi två som skratta och skrek och hade oss i vagn, fullt jävla ös där lera och vatten sprutade omkring oss - det kallar jag körtur det! Haha! Pållarna fick stå inne till midnatt med mystäcke innan det var dags att gå ut igen.
 
Idag, heldag i stan med Erika, drog en sväng på Kraftur på norrländska men var bara där en timme då det var ganska dött och dåligt väder, vi var väl inte hyper intresserade direkt så det blev mer shoppa loss, för mig blev det ett par körglasögon från finn takk, liniment, flughuva åt Bitter, transportfäste med stretch (till Kaera när jag har henne som handhäst) körspö, och en regnrock till mig, så nu jäklar är det bara att köra på både i sol och regn :) Kom hem, drog ut med Fifan bakom vagn as usual, tog med Kaera som handhäst fastbunden vid vagn för första gången (och jag måste givetvis lägga till att jag höll i grimskaftet första biten för att se att allt var okej, men hon brydde sig inte ett tjota så det var bara att sätta fast henne bredvid mig efter en bit) Erika red Bjartur bredvid. Gick kalasbra och vi hade guuuudafint väder, nog för att klockan var nio på kvällen och vi kom hem rätt sent, men det var görmysigt! Filmmys efter detta och här sitter jag nu helt jävla slut och saknar sängen, men ska snart fara och hämta karln min som festar med gubban i Stöde. På tal om fest, blir en jävla fest framöver, sisådär 150 pers, som min sambo och hans två vänner arrangerat, jisses, vi får se hur det slutar haha, tacka vet jag hästar, det är en riktig fest det :) Det bästa av allt! Man kanske skulle fixa en hästfest ;) Det vore nått!
 
Imorgon ska jag och Fifan ta en körtur igen, sååå mysigt och hon är så sjukt duktig framför vagn, och det märks vad hon gillar det, hon bara strålar och tutar på full av energi <3
 
 
 
 





Kommentarer
Tanja

Tanken var ju först SM men jag insåg snabbt vilka sjuka summor pengar jag skulle lägga ner på att tävla, 5000kr varje tävling så då valde jag att ta ett år utan tävlingar och gå kurser i stället😊. Hur går det för dig då, ska du ut och tävla?:)

Svar: Ah det är ju ganska dyrt tyvärr. Nej vi ska inte tävla, vi ska bara mysa och ha kul :) Måste släppa på kraven lite känner jag. Så det blir väl samma här, kursa, mysa och bara ha det :) Ska du kolla på SM då:)?
mittangsull.blogg.se

2014-06-01 @ 09:09:56
URL: http://fillstastallet.blogg.se



Frida

Jag hade inget val, var fotograf på Nationella så jag satt där hela helgen :)

Svar: Jaha vad kul:)!
mittangsull.blogg.se

2014-06-01 @ 22:16:57
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



erica

Mäh fotade de det missa jag! De var en mysig tur :-)

2014-06-02 @ 16:25:55
URL: http://isbrudarna.se



tanja

Okej, ja ibland är det skönt att bara lägga kraven på hyllan :). Jo jag ska jobba två dagar sen kommer jag nog att åka hem då det kostar att även bara kolla på SM tyvärr. Sen får jag hem en träningshäst i den vevan och veckan efter kommer ännu en häst så jag vill vara hemma och rida så mycket som möjligt :). Hur går det med skolan då ?

Svar: Jajamensan du ska träna två hästar eller ska du köpa en:)? Vad kostar det att kolla på SM):)?Jag har tagit ett uppehåll från skolan sen i julas pga saker, vet inte när jag ska börja igen, lär nog dröja ett tag till.
mittangsull.blogg.se

2014-06-02 @ 20:44:42
URL: http://fillstastallet.blogg.se



tanja

Nej jag ska träna två stycken är det tänkt :), har inte råd att köpa en till just nu. Får se om jag ev ska byta bort Kólga mot en hingst nästa år men det är tveksamt. Jag har faktiskt ingen aning, tror de kostar runt ca 250kr i inträde.

Svar: Oj byta bort Kolga? Varför? Det trodde jag du aldrig skulle göra :P
mittangsull.blogg.se

2014-06-21 @ 14:31:39
URL: http://fillstastallet.blogg.se



tanja

Ja, jag får se hur jag ska göra. Hon är ju väldigt speciell donnan så det beror på om jag hittar någon ryttare som jag tror kan passa henne. Nu fungerar ju munkpepparn mot brunsten så förhoppningsvis så är hon tävlingbar i vår :)

Svar: Jaha vad tråkigt om du måste göra dit av med henne! =/ Jasså vad intressant :)
mittangsull.blogg.se

2014-08-05 @ 15:33:09
URL: http://fillstastallet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?