Wow?!

Jag har varit med om något helt otroligt idag. En av svärmors vänner fick höra att jag hade ont i nacke och huvud. Så hon tog och frågade om inte hon kunde få heala mig. Eeeeeh ja okej inte för att jag tror på något sånt, jag har blivit "healad" förut och inte fasen hände det något då. Så jag satte mig i soffan och lät hon gör sin grej. Hon värmde sina händer genom att gnugga dom mot varandra, sedan föll hon in i en djup koncentration, lade sina varma hände mot mitt huvud och bad mig tänka på något fint. Mina tankar föll direkt på Kaera, hon och jag på en ridtur ute på en blomsteräng, Plötsligt börjar jag känna något i min kropp, och det börjar små snurra. Helt plötsligt händer något kraftigt och jag hoppar till i soffan som om någon skrämt mig. Jävlar, vad var det där? Hon håller återigen mitt huvud och det dröjer inte länge förrän det snurrar som fan och någon slags varm energi far genom kroppen, så jag ännu en gång flyger upp. Whaaaat? Tredje gången jag hoppar till kraftigt så ger vi oss. Hon som har healat mig är alldeles rödblossig och svettig, vi höll på i bara några få minuter.
 
Aldrig har jag varit med om något liknande, något gjorde denna kvinna med mig, något hände i min kropp. Jag har aldrig varit med om maken. Jag kände mig alldeles matt och något chockad, hon själv var helt färdig. Hon blev helt slut av att göra detta på mig. Jag vet inte hur det fungerar, om det är all min smärta som på något vis är energi för henne som försvinner. Hon reagerade ordentligt på detta i alla fall och samma med mig.
- Ja du verkar ju vara rätt så mottaglig. Säger hon sen.
Det hade varit intressant att fortsatt en stund till, men det var så otäckt, obehagligt fast ändå inte, jag kan inte påstå att det smärtade eller gjorde mig illa på något vis, det var bara läskigt men ändå en frän känsla. Wow. Efter det här så förstår jag att det finns så mycket mer där ute. Min nack och huvud smärta då? Ja alltså jag kände mig hyfsat innan hon började med healingen, jag har bytt medicin och den har funkat skapligt, så jag hade ju knaprat i mig några tabletter någon timme innan hon satte händerna på mig. För tillfället känner jag mig fortfarande skaplig, men jag kan inte bedöma om det är tabletterna eller hon, men oavsett så gjorde hon något med mig som är svår att slå. Något jag önskar de flesta fick uppleva..
 
 
 
 





Kommentarer
Anonym

Får hoppas det hjälper dig nu :-) med healing och medicin :-)

2014-01-09 @ 21:49:27




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?