Betäckningsplaner

Det blev ju ingen betäckning i vår. För det första ville jag fortsätta rida nu när vi kommit någon vart och börja småtävla lite, sedan kostar det ju - o andra sidan köpte jag mig en ny häst och det var väl liksom plan B. Jag kände att jag tar och köper en unghäst istället och sparar på Fifas livmoder, haha ne men då kan jag fortsätta rida på som jag vill och så har jag ju min bebis att vänta på.
 
MEN däremot så ska jag betäcka båda mina flickor helt klart, när vet jag inte, Fifa blir väl först (om jag nu inte blir sugen att ta fler föl och tar de sedan samtidigt något år, men vi har ju tiden på oss) jag har under snart ett år varit ganska säker på vilken hingst jag faktiskt skulle vilja välja. Jag är så otroligt sugen på att betäcka någon av tjejerna med denne hingst, om inte båda. Alfur frá Selfossi. Alltså han slår mig med häpnad, han rör sig som en gud, han är i extriör av min smak, han ser lugn och trevlig ut och är apsnygg med massor av utstrålning, MEN han ger så jäklans fina avkommor också, det bara kryllar av dom! Jag är imponerad över den hästen faktiskt. Han står i Norge men jag hoppas han kan stationeras i Sverige framöver. Dock lär det bli snordyrt, någon hade räknat på att det skulle kosta skjortan att betäcka med honom och speciellt när han står i Norge. Pengarna finns inte nu men förhoppningsvis sen. Det är en dröm man får ha. Jag var ju intresserad och skulle fara och titta på en ettåring som hade Alfur som morfar, men jag kände väl att det bara var det som lockade och det andra passade inte in i det jag sökte.
 
Tänk små Fifa-Alfur bebisar! Eller Kaera- Alfur bebisar! Ja skulle jag välja Alfur till Fifa framöver och det ploppar ut en trevlig avkomma, då skulle jag nog inte tveka att prova han till Kaera heller. Jag gillar hästen mer och mer.
 
 
 





Kommentarer
Erika Pettersson

När du känner dig redo så betäck :)
Vore ju superkul med en liten avkomma.

Svar: Det vore underbart :)
mittangsull.blogg.se

2013-10-01 @ 08:25:35
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Agnetha

..om Kaera vore min skulle jag dejta henne med Ypsilpn, kombinera mina favorithingstar -Meitill och Ypsi... ;)
Du funderar inte på att betäcka K nästa år då? Många betäcker ju tre årsston ...

Svar: Det hade inte varit dumt, utan väldigt smart, men jag kan säga att jag inte alls har det roligt med ekonomin just nu då det drog iväg rejält med veterinärkostnaderna sedan köpte jag mig nyss en ny häst och som du sagt innan så är det kanske otroligt som fattig student att kunna leva som jag gör OCH skaffa sig en till häst på det., Så det är en omöjlighet om jag nu inte skulle vinna på lotto ^^ Annars hade jag nog inte tvekat en sekund!
mittangsull.blogg.se

2013-10-01 @ 19:37:40
URL: http://agnethagothe.se



Fia - med islandshästen som passion

Han är så fin! Jag drömde för några nätter sedan att jag red honom faktiskt.... haha :)

Svar: Haha där ser man ;) Ja han är så smaskens så åååh! En riktig drömhäst
mittangsull.blogg.se

2013-10-01 @ 20:53:16
URL: http://meistaraverk.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?