Orkar INTE!

Varför orkar jag inte rida ikväll? Okej. Elmo mådde dåligt inatt varav att matte var vaken ett tag. Magen skrek och lät hemskt mycket. Elmo var orolig och fick springa ut några gånger för att lätta på trycket. Eftersom han blir väärldens ynkligaste bebis ville han krypa intill matte i sängen så nära som möjligt, helst nosen mot min famn. Han blir jätte ynklig och orolig och visar tydligt att han behöver mitt stöd. Så mamma kunde väl inte lämna bäs bara sådär, klart man var vaken och höll koll på lillen.
 
Somnade förmodligen tre på natten och vaknade fem på morgonen av den förbannade klockan, ja just ja, skolan, dessutom skulle JAG köra. Det var bara att kliva upp. Tjejerna kom till mig klockan sex och sedan for vi mot härnösand (14 mil) jag var så fruktansvärt trött så det var inte sant, plus att det var fuktigt, dimmigt och mörkt ute så det var ännu jobbigare att fokusera. Jag höll på att somna så jag var tvungen att stanna ett tag innan vi for vidare.
 
Väl på skolan som börjar 08.00 och det var dags för musikpass med dans och sång, ja det var man ju verkligen på humör för. Körde det passet sedan hade vi föreläsning och satt på det mest obekvämaste stolarna. Höll på att slumra till. Klockan blir tolv och man hurrar efter lunch, men usch ut i regnet och gå ner mot stan. Slängde i sig maten och sedan var det dags för seminarium. Där höll man återigen på att slumra till. Efter detta ett 90 minuters pass sång och musik - trams enligt mig. Seeen klockan fem då var vi på väg hemmåt (14 mil) tog och svängde in både på biltema och Ica. NU har jag nyss kommit hem, klockan är åtta och jag äter äntligen middag. Trööööttt orka riiida?! Nej! Haha jag är dööööd. In i duschen och upp sen igen fem imorgonbitti en lååång dag.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?