Hovis var här..

Hon skodde om Fifa och verkade mina andra två troll. Ääääntligen vinterskor, yees som jag längtat. Däremot gick ridturen åt skogen, en spänd och pigg häst, resulterade med sänkt rygg, korta steg och kort nacke, ingen trav, tråkig tölt och galopp, stel skritt. Jajamensan det är ridning det, nej men jag hade nog inte förväntat mig något annat och jag var ganska trött och less för dagen. Imorgon kommer det gå bättre :)
 
Bitter stod som vanligt som en gud, det har han gjort under alla sex år jag ägt honom, han är så snäll och duktig i allt han, prinsen min, men Kaera, jisses. Hon är som en ängel sänkt från himmelen. Jag är så stolt över den där skrutthästen. Hon är helt fantastisk! Hon stod så jäkla snällt uppbunden när hovis verkade och donade. Hon stod tio gånger snällare än Fifa, som om hon inte gjort något annat. Blev lite vingligt ibland men det är ju inte så konstigt. Jag var så glad så jag ville hoppa på alla fyra haha, att man kan bli så glad över något sånt liksom?
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Frida

Vad har du för hovslagare? Åker hon bra runt där vid dig eller mot Sundsvall också? :)

Svar: Anki heter hon, håller till en bit utanför Bräcke, vet faktiskt inte om hon far ner mot Sundsvall, men du kunde få hennes nummer om du har velat?
mittangsull.blogg.se

2013-11-22 @ 22:18:12
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



ekka

Men vad världen år liten haha! Kul... :)

2013-11-23 @ 11:18:41




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?