Gick inte riktigt som jag tänkt mig..

Dagens ridtur skulle gå ut på bus och lek och bara massa pepp och tok då det har varit seriös ridning ett tag. Det gick nog inte riktigt till så, nog för att jag försökte och jag var pepp, jag tjoa och tjima och gasade Fifa i galoppen, upp i skogen, kors och tvärs på vägar och bara bus utan några större krav. 
 
Fifa var allmänt slö, totalt omotiverad, högt flås och svettades ovanligt mycket. Hmmm. Hon hade ingen som helst glädje till att busa, inte ens att tölta rent, jag red på hackamore idag och det är väl lättare att komma undan då, men hallå ren tölt kan hon ju, men nej, Fifa ville inte, nej nej nej.
 
Så det där buset fick vi lägga åt sidan för det verkade hon inte alls orka med idag och det kändes väl dumt att pressa fram bus. Istället försökte jag peppa fram några rena töltsteg, Vad svårt det var och jag försökte ju allt det jag själv kan men i såna lägen tryter nog min egna kunskap. Är Fifa omotiverad blir det inte lätt att rida. Det enda jag ville lyckas med var att få fram en ren trevlig tölt en liten liten bit och när jag ÄNTLIGEN lyckades så lät jag Fifa gå och göra precis som hon ville hela vägen hem, det vill säga skritta på långa tyglar.
 
Ja lillan verkade allmänt trött och opepp idag, det spelade ingen roll med mitt tjo och tjim. Jag förstår henne man kan inte vara på topp alla dagar, synd bara att det skulle vara just idag när turen skulle gå ut på bus och glädje, men hon får gå och gro i hagen sedan får hon nog sova inne inatt lillan <3 Det gör inget hon gör mer än hälften av alla turer så bra ifrån sig ändå.
 





Kommentarer
Erika

Raski är slö nu oxå.
Hon håller på o sätter päls och de påverkar säkert.
Sen har inte Raski gått på havre på en hel vecka, men nu ska jag köpa hem eget igen.

Skulle fått havre av en, men har väntat i en vecka nu så kan inte vänta längre för hon behöver havren för o återfå energin så imorgon köper jag havre igen o börjar ge henne. :)

Hade ju varit skönt få gratis havre, men efter en vecka så står man inte ut längre o hon har ju gått på kross + lite krossad havre, men de ger ingenting . :/

2012-10-18 @ 15:32:39
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Agnetha

Du väljer så himla vackra bilder hela tiden, som passar så bra. Du är en otroligt duktig fotograf dessutom.

2012-10-18 @ 19:09:40
URL: http://agnethasfundror.blogg.se



Josefine

Känner igen de där dagarna, ibland dyker de upp!

SV: haha aaawh, det ska jag hälsa henne! ;)
nejnej inte på själva banan, tror inte heller jag får det, har dock stått utanför den sent på kvällarna och verkligen funderat på att ta mig ett varv, var riktigt på G en gång till jag kom på att det kanske fanns kameror och att det kunde bli böter om det fanns och att Herkules har ett lättigenkännligt utseende ;)

2012-10-18 @ 19:42:06
URL: http://Isbitarna.se



kerstin

Åh det är så segt när hästen har en omotiverad dag..

Sv: ja det skulle såklart kunna vara så att det står fel i wikipedia(wiki är ju inte direkt känt för att vara den bästa källan hehe) och att det mer är så att dem samlar hästarna för mycket... :)

2012-10-18 @ 20:06:24
URL: http://ishastarnas.blogg.se



Josefine

SV: haha nej precis, funderar dock på att busa någon kväll och ta mig ett varv SER JU SÅ KUL UT, dock sent så hela travbanan är tom ;) Pinsamt om en bloding skulle dyka upp helt plötsligt ;)

2012-10-18 @ 21:17:31
URL: http://Isbitarna.se



Josefine

SV: Du är så välkommen förbi om du har vägarna förbi, ska vi ut och busa!!! :D

2012-10-18 @ 21:27:09
URL: http://Isbitarna.se



Julia

Sv: Jo det går ibland men i stunder som den på bilden så kan jag liksom inte påverka formen alls. Sen finns det stunder när man kan ta i henne utan att det blir tölt men ibland så måste hon få gå helt fritt typ ;)

Haha ja det är en evig balansgång men roligt måste det ju vara eftersom man kliver upp varje gång man faller ner :P
Tack så mycket, Fifa har ju också riktigt häftig färg :)

2012-10-18 @ 21:47:16
URL: http://semtegensis.blogg.se



Jossan

Sv: Gud det är ju hutlöst! :O haha jag tycker att man hade det bra på högstadiet jag ;) fast jag vet ju inte vad som väntar mig heller... ;)

2012-10-18 @ 22:03:02
URL: http://semtegensis.blogg.se



Sanna

Odinn har oxå varit så där i höst, men när pälsen åkte av kom tok-Odinn fram igen :)

Han blir såååå tokslööööö på hösten när han sätter vinterpäls.
Så raka är de bästa för honom när han ska gå mkt :)

Kolla in min höstdesign oxå va?! ;)

2012-10-19 @ 09:00:09
URL: http://alfakrulls.blogg.se



Jossan

Sv: jo jag blir illa tvungen att plugga vidare ;) i 5 år dessutom. Jag vill ble arkitekt nämnligen :)

2012-10-19 @ 11:33:23
URL: http://semtegensis.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?