På wången!

 

Jag är skittrött, fyy dagen har varit lång men rolig. Det började med att min fina lilla bil stannade efter en mil så svärfar fick komma och hämta mig, så jag fick låna en liten caddy, det funkade ju det med men man var bra less på bilar för stunden.

 

For till fina Ullis, handlade lite mat och stack sedan mot wången. Åh jag såg snyggingar överallt (hästar såklart). Det gick bra för Tanja och Lina, nog för att domarna verkar dömma lite halvtokigt men men.

 

Självklart slog mitt hjärta lite extra för någa hästar, man satt och bara drömde där på läktaren. Får se om jag kommer ihåg allas namn. Thor såg jag också, han tävlade i T2, han var jättefin men det var inte riktigt den där wow känslan jag hade hoppats på, kanske jag får känna det imorgon på V1.

 

Vi har det jättetrevligt i alla fall, jag Tanja och Ullis bor på ett elevrum här på wången, nu blir det film sedan sova för att ladda inför imorgon ;)

Tanja och Kolga

Lina och Sjöfn

Spirall frá Kopavogi (En riktigt fin hingst, har ingen särskild stam med gudars så fin)




Frakkur frá Mynesi (Vilken Power! Galet kär i den hästen)

Undri från Lillmobacken (Oj oj, vilken häst)

Vilda från Ängdalagård (Jättefint sto som Hjatli red)

Demantur fra minni-borg (Vilken vilja!)

Thor från Järsta

Linda






Kommentarer
Frida

Vet du om Hjalti ska rida Reynir nåt? Jag är totalt kär i den hästen! :)

2012-06-15 @ 21:05:44
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Erika

Super fina hästar :D

2012-06-15 @ 21:21:48
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



malin

Vilda har min kompis ridit in :)

2012-06-16 @ 11:45:26
URL: http://malinsjolander.com



Sara

Hej Linda, nu har jag forskat fram lite information om din Fifa och hennes uppfödningsgård. jag fick informationen från min vän, som bor i närheten och när jag frågade honom om gården visade det sig att det är hans familjs granngård.

Han hade en del att berätta, jag kan inte kopiera texten åt dig eftersom det är på isländska, men han sa iallfall att detta är en stor bondgård, mestadels håller bonden (fifas uppfödare) på med kossor och slakttjurar och så sa min vän att han även har en massa ston som han betäcker för att få "slaktföl", så förstod jag det.

Jag har ofta hört och sett "såna" gårdar, som har en massa avelsston dom tar föl på för att sedan sälja dom till slakt, det är som med alla andra djur och här på island äter man väldigt mycket hästkött. MEN, inte sörja över det! För på såna gårdar har man ändå mycket kunskap om hästar OCH man vet när det föds någonting spännande, så dom fölen som är trevliga och vackra kanske, dom brukar dom spara på och rida in, behålla eller sälja.

Och fifa var antagligen en sån häst, ett vackert fölsto, spännande färg och trevligt lynne. Jag har försökt luska lite i denhär kveikur, som är hennes pappa. han är inte visad på island, men här behöver inte hingstarna vara godkända för att få avlas på, man får avla som man vill, och antagligen har bonden avlat på sin egen gårdsuppfödning, kveikur då. men jag frågade min kompis lite om denhär hingsten och hans pappa har visst också någon avkomma från honom, han ger visst fina färger och trevligt lynne. mer vet jag inte, tyvärr, men, jag vet att såna gårdar sparar inte på hästar som inte är vackra, rör sig bra eller har bra lynne och exteriör. Jag hade en sån häst i träning för ett år sedan, han var en unghäst som kom från en slaktgård, men ägaren tyckte han var för vacker och trevlig för att slaktas så han betalade min chef för att rida in honom och efter det så såldes han dyrt till tyskland, jag vet inte vad som hände sen, men han har det antagligen bra, och vi red in honom, han var fin :) om du vill veta mer, så fråga bara, min kompis svarar på alla frågor hälsade han :)

2012-06-17 @ 03:27:16
URL: http://tvistirni.webblogg.se/



Caroline

JAA !! :D äntligen har du sett Demantur, det är han jag hela tiden tjatat om att skulle passa Fifa :)

2012-06-17 @ 12:08:25
URL: http://islandscarro.blogg.se/



Jenny

Demantur var ju bara för läcker :9 Så där kommer Eitill se hur om några år, hehe ;)

2012-06-18 @ 18:26:17
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Anonym

Hej!
Du råkar inte ha bilder på fler ekipage från tävlingen? :)

2012-06-22 @ 16:09:13



Sessan

Så trevligt du verkar ha haft & bra väder med.

2012-06-25 @ 10:25:13
URL: http://impalaa.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?