Träning för Lina dag två :)

Det gick så jävla braaa tralalallaa :)

På vägen till plan hade jag en helt annan häst, en med energi, glädje och en som verkligen längde steget. Åh jag var så himla glad och det var min lilla häst också. Hon har dubbelt så mycket energi utanför plan, tänk om hon kunde ta med den när vi tränar, inte för att hon är seg där heller men lite mera framåtbjudning skulle hon ha som hon får "utomhus"

Det första Lina säger när jag sätter mig upp på hästen och går ut på volten är att det är så roligt då hästen ser helt annorlunda ut, hon jobbar på en gång och länger steget jättefint.

Idag focuserade vi på hennes egna balans och få henne att söka sig ännu mer neråt. Det gick kanon och jag kom på mig själv flera gånger att jag spännde låren, då tappade Fifa allt, hon är grymt känslig, men jag sitter och spänner mig när det går så bra, typ: tappa inte tappa inte yes yes yes. Jag blir så exalterad.

Vi gjorde samma sak i tölten och jobbade på en högre form. Gick kalasbra emellanåt:D Fast hon fick för sig att dra sig utåt rejält till Erica och Svala där ett tag, vi hade våra diskussioner men det spelar ingen roll, lite utmaning behövs och ja menar det är ju liksom Fifa, hon ska vara så.

Lina blev återigen överraskad, inte bara av att Fifa fick en bättre aktion i tölten där ibland utan också att hon skummade i munnen trots att hon reds på hack. Det är så roligt just nu, det går bara framåt och Lina är så bra för mig, och pratar och förklarar precis hela tiden, det behöver jag, hon är en perfekt tränare för mig.

Lina tyckte även det var roligt med Fifa på så vis att det tar inte bara en dag för att få förändring från hästen vilket det faktiskt gör med Fifa, hon ger resultat och förändringar hela tiden, men hon är ju otroligt lättlärd och villig, superrolig att arbeta med på plan, så himla tacksam

På slutet stretchade vi genom att låta Fifa söka sig neråt så långt hon kunde med nosen ända ner i backen, gud vad jag älskar min lilla häst, hon känns helt annorlunda efter de här dagarna och hon är ju så glad och pigg, allert, orkar och har så himla mycket lättare för sig nu. Jag är så glad så glad!

                                                                              Linda





Kommentarer
Erika

Gud va härligt. :D

Detta är ju vad ni två behöver framgång.

Äntligen kommer de för er.



De förtjänar ni båda.

Kul att du har en tränare som du trivs så himla bra med.

De är så viktigt. :)



2012-04-07 @ 15:01:15
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Julia

Härligt att det gick så bra!

2012-04-07 @ 21:58:40
URL: http://ohjuliet.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?