Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag gjort i alla fall. Jag sover som en riktig stock nu när jag går under praktik, man är helt slut när man kommer hem. Förr var man allt bortskämd, då klev man upp när man ville och lade sig när man ville, nu ringer klockan på fem ibland. Någon undrade vart jag praktiserade, jag går ju och utbildar mig som förskolelärare så jag praktiserar då på en förskola inte så långt ifrån där jag bor. Väldigt trivsamt måste jag säga.

Till veckan fyller jag år och jag vet redan vad jag skall få i present, gud så roligt! Trallala det är ju givet häsrelaterat, vad annars ;)? Onsdag blir jag hela 23 år gammal och är fortfarande som en liten hästjänta, gud vilken tönt man är! Tönt tönt tönt är man inte det om man rider? En riktig fet tönt är jag, gud så underbart att vara en tönt, det trivs jag med!



                                                                               Linda






Kommentarer
Sessan

Visst är hon :)



2012-04-23 @ 08:13:53
URL: http://impalaa.blogg.se/



Frida

Svar: Så är det säkert, men du har ju inte visat någon film från det så det är svårt för en annan att se med bara bilder tycker jag :)



Ojoj, jag har faktiskt inte ridit för någon sedan förra våren när mina lektioner tog slut för terminen. Det har inte funnit några pengar över till sånt faktiskt :/ Jag har alltid ridit för Viktoria på Riiby, förutom för ett år sedan när jag red för Anna Olovsdotter en gång :)

2012-04-23 @ 10:55:15
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Julia

Spännande. Låter som en bra födelsedagspresent ;)

2012-04-23 @ 13:20:10
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Elin- Northern Showhorses

SV: Ja den är verkligen läcker :D Ja det är verkligen skillnad =)Var ju islandshäst ryttare ett tag innan jag började med western =) Snacka om skillnad :D

2012-04-23 @ 14:28:33
URL: http://northernshowhorses.blogg.se/



iris

Delta gärna i min frågestund här:



http://irizzzz.blogspot.com/2012/04/frage-stund.html

2012-04-23 @ 15:01:28
URL: http://irizzzz.blogspot.com



Jenny

23 jösses du e ju bara barnet ;D

Tänk en annan som e 30+ snacka om mega häst tönt då...

2012-04-23 @ 17:08:32
URL: http://backaskog.blogg.se/



Titti

Å jag har banne mig inte långt kvar till 40... Jag tänkte på´t härom dagen,när jag pratade med min vän T,att i år har jag haft häst i 32 år. Vad hände liksom? När blev jag nästan 40?

Ang.plåtarna så syns pålagringarna på knäet som utanpå benet,som inte lika vitt på plåten. På hoven längst ner på kronbenet som en bit med hackig kant typ.Jag ska painta lite så får du se tydligare sen ;)

2012-04-23 @ 17:18:41
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



Erica

Har gärna en liten hopptur någon dag! Du kan ju komma till bengt och hoppa med oss på ridbanan ;) De ska vi göra vännen!

2012-04-23 @ 17:18:59
URL: http://minsvala.blogg.se/



Anna

Svar:Japp!! Sista avsnittet av PA för i år!!! Ojjj, vad jag grät:S



Nej, det är ingen hit att rida bettlöst på T ute. Han har ju rätt starka åsikter om saker och ting den där "Herr´n";) Så länge jag har bett på honom lyssnar han väldigt bra på minsta lilla:D Med bettlöst kan han kasta runt och ställa sig på bakbenen bara för att "han vill" och ska "testa"...känns inte så muntert. Har varit med om det ett par ggr i paddocken när han inte varit på humör:S Då jag inte lyckats övertala honom efter ett långt tag... och har jag bytt till bett och helt plötsligt fått en häst som lyder minsta vink?? Vill inte prova att rida ut med bettlöst pga att jag inte tycker att jag har så mycket att sätta emot om han börjar "testa";) Känns bättre med bett då han lugnar ner sig väldigt snabbt de ggr han reagerat på omgivningen:D



Jag har haft stöd av mina föräldrar på så sätt att jag har haft hästen hemma under flera år. Jag och pappa följdes för att hämta hö och spån ända sedan jag var 9 år. När jag sedan fick körkort fick jag åka ensam och fixa allt. Ända sedan jag var 9 år har jag fått hjälpa till med fodringar också. Skulle jag ha häst skulle jag hjälpa till med allt tyckte pappa;) Man är så att säga upplärd den hårda vägen;) Ändå håller jag fortfarande på med hästar...36 år senare;)Och pappa är fortfarande otroligt snäll och hjälper till med höbalar och annat tungt jobb som det krävs traktor arbete till:D Jag har tur!!!



Jag är rätt så övertygad om att jag INTE hade börjat tävla om det inte hade varit för att min tränare Robert ställde upp så otroligt mycket och hjälpte mig med allt kring tävlingarna.



Många av mina kompisar fick hästtransporter av sina föräldrar och hade sedan med sig hela familjen på tävlingar. Min häst åkte i lastbil fram tills jag fick körkort då började jag köra själv...fick låna föräldrarnas bil. Och 1990 köpte jag en egen hästtransport för egna pengar!! Det var stor lycka!!!



Vad tråkigt med din mamma att hon tänker så och inte har någon förståelse för ditt hästintresse!!! Min mamma är inte intresserad och rädd för hästar...men förstår ändå min passion för hästar:)



Jag tror också att när man får kämpa för sitt brinnande intresse så finns det kvar länge!!



Mvh Anna & Tabasco:)

2012-04-23 @ 18:22:32
URL: http://anaby.bloggplatsen.se



Clara och Svea

håller emd dig till 100%, själv är jag snart 19 och har precis blivit hästjänta "igen"! mellan 14-17 hade jag nån sorts paus som gjorde mig galen, så nu är jag en tönt igen (även om jag nog var en riktigt hästnörd i smyg under hela den tiden men ville inte erkänna det bara ;) )

2012-04-24 @ 20:20:49
URL: http://claraequine.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?