Har kontaktat ET

Idag har jag kontaktat Fifas ET. Det var inte alls omöjligt eller dumt att försöka hitta en ny ET här omkring, de kan absolut ta kontakt med varandra ang Fifas fall och problem, nu är det ju inte en equiterapeft Fifa behöver utan en kiropraktor, så jag skall ta och kontakta en karl jag blivit tipsad om, bor här i härnösand, gud så skönt!

Frågade även vad ET tyckte om de bomlösa sadlarna. Det hade hon inget klart svar på mer än att det är olika för olika hästar. Kanske att en bomsadel vore mer trivsamt för Fifa då hon haft problem med bröstryggen och kan då få en liten friare rörelse i ryggen med en bredare kanal. Dock tyckte hon jag absolut skulle testa mig fram, rätt som det är funkade en bomlösa för Fifa med men då skulle den såklart även vara trivsam för mig.

Så ET hade väl inga större åsikter kring bomlöst.

Jag och Ullis ska sticka till stallet sen, får se om det blir nå foto/film :)

Linda





Kommentarer
Annica

Haha, jag har dig upplagd i min favoritlista på min blogg och läste "ja har mailat ET". Kan lova att jag fnissade lite för jag tänkte förstås på "ET phone home" och ingen Equiterapeut...

2011-09-26 @ 15:46:07
URL: http://ajorven.blogspot.com



Alexandra

Hoppas kiropraktorn är bra! Och att ni tar lite nya höstiga bilder :)

2011-09-26 @ 16:57:32
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Mikaela

Vad skönt att dom kan prata med varandra och kul o höra vad ET tyckte om bomlösa sadlar.

2011-09-26 @ 17:21:02
URL: http://svippostina.blogg.se/



Frida

Hoppas det blir bild och filmer :) Och att du hittar någon lika bra som kan hjälpa er med ryggen på henne :)

2011-09-26 @ 17:49:51
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



tanja deimo

Det är ruggit svårt med sadlar. Min sadel är ju helt förstörd :(. Rent allmänt så har jag hört att man inte ska använda bomlös sadel för ofta. Alltså ha den som den enda sadeln. Men de är bra för ryggen med olika tryck och slippa ha samma belastning på ryggen hela tiden. Man får testa sig fram!

Min sadel tycker jag funkar super bra på Kólga, jag kände direkt när jag bytte sadel att hon blev friare och fick mer rörlighet fram, men de är inte så ofta som jag tycker att den bomlösa är bekväm men de är nog mer en smaksak. Den är ju så platt. Vi har en diddi special, dom är lite mer som en riktig sadel i designen men har ett plattsäte. De är så svårt med sadlar, men de är nog med upp till en själv vad man gillar och inte. Sen så får man se vad hästen gillar och inte.

2011-09-26 @ 18:08:12
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



Jennifer

Hej Linda!



Dom ska ta hit en kotknackare som är väldigt duktig, han håller även på med laser.

Är lite smått sugen på att kanske ta dit Summa en sväng(hon har haft honom en gång just när jag hade köpt henne) , kanske du vill att jag tar med Bitter också då det är på hemma plan? Han skulle nog bara ta kring 300:- tror jag =) Tänk på saken!

2011-09-26 @ 19:15:53




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?