Varför ängsull?

Det var någon som var så brydd på: Varför Ängsull? Jag döpte faktiskt bloggen efter Fifa. Fifa betyder nämligen ängsull på isländska. Så jag tyckte det var ett passande bra namn :)

Linda






Kommentarer
Q med ridtravare i fokus!

sv:Så ofta är det inte..Det har ganska precis gått 8 veckor sen dom skoddes sist.Sen ska man ha tag i den där något upptagna hovlsagaren också innan skorna ramlar av av sig själv vilket inte är det lättaste.Vi hade ringt på honom i ungefär en veckas tid innan knas tappat sin framsko men hovis behagade inte vara i telefon förens i går.Vilket jag börjar bli väldigt trött på bör tilläggas.Kommer troligtvis byta hovslagare efter att dom blir skodda den här gången för jag är så trött på strul kring att han inte svarar i telefon när man ringer vilket gör att hästarna blir lidande och så kan man inte ha det.

mvh/Q

2011-07-27 @ 18:08:14
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se



Frida

Svar: Haha, jag förstår dig. Just nu är hon ute på balkongen och grejar för sig själv, är väldigt skönt att man kan ha dörren öppen och hon kan vara där utan att försöka klättra iväg till någon granne. Som värst har hon suttit i balkonglådan :)



Fast precis när jag skrivit klart det där så klättrade hon upp på räcket, hjärtat i halsgropen kan jag säga!

2011-07-27 @ 18:53:05
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:Vi har redan fått tag på en annan men hon har semester just nu.Men vi kommer boka in nästa tid med henne bara hon kommer hem.Den jag har nu är väldigt duktig på det han gör Men han är ..för att inte säga usel på att höra av sig..Han ringer knappt tillbaka om vi talat in på svararen eller skickat sms .Eller ja .Han hör av sig.. 2 v efter att man ringt på sin höjd sen skjuter han på skoningar hela tiden osv.Och jag känner att jag inte orkar ha det så eftersom jag är så petig med hur hovarna sköts om och vill inte att det ska gå för långt i mellan.Väldigt tråkigt samtidigt eftersom jag varit mycket nöjd med honom de senaste 15 åren och han är en av de bästa .Han har helt enkelt på tok för mycket att göra och jag vill inte att mina hästar ska bli lidande pga det.Det är ju ändå jag som hästägare som ansvarar för att hästarna sköts korrekt.

mvh/Q

2011-07-27 @ 19:04:31
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se



Jenny

Misstänkte att det var så det låg till. Gillar namnet :)

2011-07-27 @ 20:00:29
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?