Det fula med Fifa

Fifa Fifa, hon är fin och det får hon höra från alla möjliga håll. Hon är typisk en sån där som föddes i sötma, ni vet samma med människor, vissa har turen att vara en naturlig skönhet.

Fast Fifa är otroligt ful på ett sätt, och det är hennes jädra hals. Kolla!







Det är ju geledarr utan dess like, det fyns inte jämt men om du tar tag i halsen så kan du skaka om den rejält, det är ingen fast hals utan väldigt rörlig, det blir liie bättre när hon är lite mer vältränad men hon kommer alltid ha en gelehals!

Linda






Kommentarer
Bonnie

Jag tycker hon är söt trots halsen:P Royal har ju också fått den där sötgenen så alla förälskar sig i honom, muss har charmgenen ist och det tur för honom...;)

2011-12-01 @ 17:05:09
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/



Sanna

Fían min är också ganska ful, men givetvis är hon ju otroligt söt och fin ändå! Just nu är hon väldigt vacker. Det klär henne att vara dräktig!

2011-12-01 @ 17:38:07
URL: http://sannasant.blogg.se/



Agbetha

Haha så skoj! Översta bilden var ju allt annat än smickrande!! ;-)) pluttan!

2011-12-01 @ 18:56:30
URL: http://Kvarnlycka. Blogg.se



Ingela

haha, naw stackars Fifa som blir utskämd på mattes blogg ;) Men skämt åsido, går det inte att träna upp halsen alls?



Min granne har två isisar och den yngre är väl mer "ridhästriden" och den äldre mer "isisriden" om du förstår vad jag menar? Den yngre har en hals som inte är av denna värld! Jag tror att jag precis skulle kunna krama om den med mina armar (och de är rätt långa)! Den äldre ser mer ut som fifa, fast med en rejäl underhals.

2011-12-02 @ 08:30:17
URL: http://semperfidelisesto.blogg.se/



Hanna

Kolla på dina ridbilder i inlägget från där hon lyfter ryggen som du skriver. På flera bilder har hon även fått med sig manken upp och då lyfts hela överlinjen och tada - hästen får en snygg hals ;) Så det är bara att träna på att överlinjens muskler - som även automatiskt får med sig buklinjens muskulatur upp - stärks så kommer det bli så bra så!



Skönt förresten att du kommer plugga på distans i vår, förstår att du klättrar på väggarna när du är borta från dina käraste!



PS. Den där Markus Holst...han är allt bra han ;) Har också kikat på hans sidor i flera år, skulle vara ruskigt kul att få rida för honom någon gång.

2011-12-02 @ 13:22:21
URL: http://irmelin.bloggagratis.se



Olivia

jätte söt ju! :D

2011-12-02 @ 20:56:45
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?