Träningen för Lina

Vill börja med att säga att jag är sjuk, har hög feber och det känns som om den stiger. Jag mår jättedåligt och orkar egentligen inte skriva här men eftersom det gick så sjukt bra idag så bara måste jag.

Tränade som sagt för Lina, har tränat för henne förut och hon är en av de få som lyckats få resultat på mig och Fifa, hon är så sjukligt duktig och hon förklarar precis hela tiden vad som händer och varför, hon förklarar så man känner den där aha-känslan när man sitter och rider, alltid positiv och supertrevlig, hon får glädjen att växa inom mig. Vi tränade traven på volten, fram fram och söka sig neråt. Det största problemet som är hos mig och Fifa, främst mig, är rädslan, och det vet jag, det säger jag alltid till tränare att jag törs inte de och de för jag är så rädd att vi ska gå omkull eller att jag ska flyga av. Så jag måste våga mera, våga tilllåta Fifa att sträcka ut sig och gå på mer- och det klart det blir ju snabbare och skumpigare men helt klart en bättre trav.

Lina red också lite och hon fick in en superfin trav alltså, åh tänk om en annan kunde rida sin häst så:P? Varför ska jag vara så jäkla feg? Fifa kan, hon jobbade på jättefint i tölten på volten också, klockren, som vanligt ;) Hon har väldigt lätt för tölten, och traven blev ju tummen upp till slut, inga problem alls även om hon tyckte det var jobbigt of course, det är bara jag som måste övervinna min rädsla, jag håller liksom tillbaka henne lite. Så allt handlar väl egentligen mental coach, jag måste få ett bättre självförtroende i ridningen och mer mod, sluta tänka på allt som kan hända. Det som händer i dagsläget är att Fifa vågar inte, hon vågar inte ta för sig, blir väldigt osäker i sig själv och det är ju självklart mycket pga mig, blir som en ond cirkel.

På vägen hem däremot hade både jag och Fifa ett bättre tänk, båda vågade mer och traven var helt annorlunda. Jag kan säga att jag fick ut sjuuukt mycket av ridpasset, nu vet jag hur jag skall göra och tänka. Känns så jävla bra. Imorgon skall vi ta ett till pass på förmiddagen men jag hoppas jag är bättre då, för så här vill jag inte känna. PANG sa det när jag släppte tillbaka Fifa i hagen så kände jag mig fruktansvärt dålig, fy satan :(

Jag hoppas för övrigt att ni har förståelse att jag inte orkar svara på kommentarer nu, jag måste krypa ner under täcket och vila, tror jag kommer bli mycket sämre :(

                                             Lina och Fifa april 2011, Fifa går i ren trav för första gången.



                                                                                   Linda






Kommentarer
Frida

Vad roligt men ett sånt lärorikt ridpass, ett sånt skulle jag också vilja ha. Krya på dig!

2012-03-31 @ 19:08:58
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



AgNetha

Haha är det dagisbaciller??? ;-)

Jätteroligt att läsa om era framsteg och jag håller med dig om

Schabraket. Krya nu på dig ordentligt och pussa din duktiga "ponny" på mulen!

2012-03-31 @ 20:33:21
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Jenny

Krya på dig vännen!

2012-03-31 @ 21:12:22
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Felicia

Gud va läcker hon var på den bilden!

2012-03-31 @ 21:34:01
URL: http://miinljufur.blogspot.com



Nina Liljedahl

Vad underbart att ha en sån himla bra tränare! Det är verkligen guld värt.



Hoppas nu att du har kryat på dig under natten, så du kan rida i dag igen.

2012-04-01 @ 07:30:04
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Erika

va kul att träningen gick bra. :)

känner igen de där.



Jag är oxå feg.

Att jag ska flyga av osv.

Och ens egen rädsla begränsar ju ens ridning en del.

Därför måste man jobba bort den. :)



Skönt att du har en bra tränare.

Hur ofta kommer du rida för henne ?

2012-04-01 @ 16:01:02
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Hanna o Goliath

Vad kuuuul!!! Tänk vad otroligt betydelsefullt det är att hitta en tränare som man klaffar med och som kan ta fram det bästa ur ens häst :) Heja Linda!!

2012-04-02 @ 09:37:43
URL: http://irmelin.bloggagratis.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?