Jojjo

Jag önskar att jag kunde visa mer än bara text här i bloggen om Kaeras uppdatering. För det går verkligen framåt och det vore ju roligare om ni fick se det på film, men kanske kan bli någon framöver, man ska ju ha en kameraman också, och oftast är jag ute själv.
 
Idag tog jag ut henne på en promenad och vi tränade som vanligt på lång och låg samt eftergift (varvar mellan tyglar och lina). Idag började jag springa med henne också och bad om en låg form, och det går riktigt bra faktiskt. Nu vill hon nästan självmant gå lång och låg även när jag inte kräver någonting alls. Jag tror hon tycker det är rätt skönt för hon är mycket mer avslappnad i sin kropp nu, och det är ju det som är meningen.
 
Som sagt det går framåt och nu är väl nästa mål att hon ska hålla sin långa form jämn, för det blir lite fram och tillbaka än, hon sänker sig och sedan tar hon upp huvudet lite, så det blir liksom som en jojjo. Dock tar hon inte upp huvudet helt utan det handlar bara om några dm, så det i sig är bra, att hon fattar att hon ändå ska vara där nere, men som sagt vi ska sträva efter att få bort jojjandet. Tio tummar upp för dagens träningspass.
 
 
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?