OMG

Fifan är F.E.T. Typ, uuuusch jag får lite, eller nej, mycket, panik över att se hennes jäkla runda mage. Shit, shit, shit. Nu är det bantning och motion som gäller, om jag så måste ut mitt i natten och rida. En idé är att rida långa lååååånga skritt turer och ta med Kaera som handhäst. Det måste ske en förändring, hon kan inte se ut såhär. Sedan är hon lite svälld och har proteinbrist så det ser ju värre ut än vad det är. De har börjat få sojamjöl och lusern för att öka protein intaget, samt hö så det ska nog gå till sig så småningom. För hon är inte så hemskt tjock över bog och rumpa egentligen, men hon måste helt klart gå ner i vikt. Jisses...
 

Det var lite annat på den tiden när man kunde rida när man ville och hur mycket man ville..
 
 





Kommentarer
Bettinas islandshäst

Juppe är också en tjockis efter att ha stått sjuk så länge. Men jag bryr mig inte, han blir som en sytråd varje vinter så att han är en tjockis på höstarna tycker jag bara är bra. :-)

Svar: Vad skönt ändå att han lägger sig i normalvikt senare ändå. Det gör ju inte min tyvärr, där gäller det att motionera och vara noga med att inte ge för mycket mat. Ibland skulle det vara skönt med en häst som hade något svårare att lägga på sig..
mittangsull.blogg.se

2015-10-03 @ 08:37:00
URL: http://bettinasislandshast.blogspot.se



Sanna

Ojdå, haha. Jaja, ni har ju något att arbeta med i alla fall ;)
Frenja är oxå för tung nu, men eftersom hon är skadad och inte får ridas är det ju super svårt att verkligen "banta" henne. Att bara dra ner på maten går ju inte. Inte lätt Det där, men det ordnar sig nog när vi väl får Börja igen :)

Men söt, det är Fifan i alla fall :)

Svar: Haha Ojdå? OJDÅ! Haha ja nu får hon allt ta och röra på fläsket, ska jag säga haha. Nej men viktminskning är ju vår främsta mål just nu. Ja då är det inte lätt när de är skadad =/ Hoppas hon blir frisk snart!!
mittangsull.blogg.se

2015-10-03 @ 09:42:40
URL: http://alfakrulls.blogg.se



Agnetha

hahahahaha ;-D Men Linda! Skäms på dig! Verkligen skillnad men hon har väl stått i nästan ett år också? Det där tar ni igen fort! :) Rida med handhäst är ju så sjukt praktiskt. Jag planerade att rida så, och då rida ena hästen på "bortvägen" och den andra hem så man red båda och alla fick motion på ett pass. Men så blev det ju inte.

Svar: hahah jaaa det är faktiskt lite pinsamt när jag möter folk med henne :´) Jo hon har stått i ett helt år egentligen, men bara den senaste månaden sa det POFF. Så nu jäklar är det LCHF som gäller för den här primadonnan, hur man nu gör det för en häst ^^ Nej jag ska verkligen försöka motionera henne så gott jag hinner.. vad smart Agnetha, så ska jag nog göra när Kaera är lite mer ridvan, då ska jag variera mellan henne och Fifa på längre turer..
mittangsull.blogg.se

2015-10-03 @ 13:34:40
URL: http://agnethas.blogg.se



Erika Pettersson

Oj det var lite skillnad! ;)
Men ned motion läser du de där :)

2015-10-06 @ 11:10:25
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Erika Pettersson

Oj det var lite skillnad! ;)
Men ned motion läser du de där :)

Svar: Haha ja lite då ^^ Men bara liiite ;) Kommer ta tid att få ner den kulan men vi ska försöka jobba stenhårt
mittangsull.blogg.se

2015-10-06 @ 11:10:26
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?