Oj då!

Vi skulle bara sova en sen liten lunch jag och Linnéa. Klockan var väl kring fyra när vi slocknade. Dock fick jag mig en chock då jag klev upp och tittade på klockan, halv nio på kvällen! Hej och hå nu måste vi kliva upp Linnéa haha, herregud vi är verkligen sjusovare vi två! Hitills har tösa faktiskt sovit bra på nätterna även om hon sovit rejält under dagarna, skönt.
 
 





Kommentarer
Agnetha

"första barnet konceptet" ;) Det låter som
ni har det så härligt! Jag tyckte det var väldigt enkelt att styra Li till att få nattsömn, när hon orkade vara vaken längre och längre passs försökte jag hålla henne vaken så länge som möjligt på eftermiddagen och giorde sen kväll. När hon var runt ett år började hon sova sitt pass efter lunch och sen höll hon det tills för ett år sen ca. Båda barnen har varit lätta att styra in så. nu gör de kväll runt 19 ...
men det blir ju tidiga mornar! ;)

2015-05-04 @ 07:58:56



Sanna

Lilla Linnea är så söt så man får hål i tänderna ;)
Ni verkar ha det väldigt härligt ihop.

Men nu saknar jag dina pållar ;)
Jag har följt dej sen start på bloggen, din och Fifas resa och nu längtar jag efter eran nya resa med fölet och även när du ska börja med "Lillan" i hagen :)

Själv har min Odinn precis blivit utdömd och kommer tas bort inom en snar framtid :'(
Känns tungt att börja om med att leta ny häst osv men samtidigt kan jag inte tänka mig ett liv utan hästar så det blir nått nytt så småningom om.

Ha de fint.
Kram

Svar: Absolut :) Det är nära nu med inridningen på Kaera också, ska bara vänta tills det värsta med jordbruket nu under våren är över så jag får ha karln min hemma som kan ta Linnéa :) Så det är väl det jag går och väntar på och då ska här skrivas häst ;)
Väldigt tråkigt att höra om Odinn :( Vad är orsaken till eländet? Usch alltid så trist att förlora en vän samtidigt som man måste tänka på djurets bästa. Jag beklagar verkligen. Men du hade en brun "ny" häst också va? Får ta och kolla in din blogg lite tror jag :)
mittangsull.blogg.se

2015-05-05 @ 10:15:55
URL: http://alfakrulls.blogg.se



Ania

<3

Svar: :)
mittangsull.blogg.se

2015-05-07 @ 09:52:42




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?