Mot birsta!

Idag blir det shopping!! Mest till Linnéa, första gången jag får handla till henne sedan hon kom, ska bli riktigt roligt! :)
 
 





Kommentarer
Anonym

Ha så kul! Kram /Erica

2015-05-09 @ 12:26:39



Agnetha

Å vad härligt att ni ska ut på! Jag var på Birsta när Ludvig var i samma ålder, lyckade pricka en riktigt bra dag: jag tror jag ammade i varenda soffa på IKEA och mellan sofforna bytre jag blöja! ;-D Men när jag var där med Li när hon var 2-3 månader gick det som en dans! :) Du får visa alla fyndigheter sen!

Svar: Haha jasså, det lät inte som en lugn IKEA dag med pöjken ;) Din Linnéa låter som att hon var en "lättsam" bebis :) Jag behövde bara mata Linnéa en gång :) Med flaska, vi hade med oss vatten i en termos och ersättning i påse. De har ju ett rum för amning och blöjbyte inne i Birsta City så där höll vi till, sedan låg hon knäpptyst och nöjd hela dagen i vagnen, sov emellanåt eller tittade bara på den som körde vagn, gofisen vår <3 Ja jag ska ta kort imorgon och visa ;)
mittangsull.blogg.se

2015-05-09 @ 19:20:52



Agnetha

haha, nä allf annar än! Li var jätte enkel på alla sätt som baby, med Lu var det inte lika enkelt att förutse. :) Låter som
ni fick en riktigt fin dag tycker jag. :) Det är en härlig känsla att åka på utflykt som familj. <3

Svar: Ja tänk vad olika det kan vara! Ja vi fick en jättebra dag, iaf jag, Martin gillar inte att fara till birsta haha men det gör väl kanske inte de flesta karlar!
mittangsull.blogg.se

2015-05-10 @ 18:28:20




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?