Kingkig

Åh, mammas plutti har blivit kingkig. Lill fisen min. Igår var vi hos en vän till mig, jag och Linnéa, men lill gumman var inte riktigt nöjd. Hon märkte att vi inte var hemma och det blev lite jobbigt för tjejen. Hon har blivit känsligare helt enkelt. Och visst gör det liite ont i mamma hjärtat när hon är så ledsen då tårarna bara rinner och ansiktet skiftas till illrött. Hon är inte otrötslig, tack och lov, men blir hon ledsen, ja då blir hon verkligen ledsen. Och ligga på mage, glöm det! Hon är oftast lite kingkigare mitt på dagen. Så det verkar som att hjärtat genomgår ett utvecklingssprång (säger man så?) Samtidigt så ler hon mer och mer för varje dag, skratta försöker hon göra också, jisses man smälter!
 
Nussan, inte lätt att vara liten ibland..
 
 





Kommentarer
Tove

Så är det nog, en känsligare fas helt enkelt! Det är lite förvirrande för en själv också tycker jag, när man plötsligt inte riktigt känner igen sin bebis. Men som tur är går det ju över :) Följer du appen Wonder Weeks? Där kan man ju hålla ganska bra koll på kommande utvecklingssprång!

Svar: Nej det gör ja inte, kanske ska ladda hem den :)! Tänk vad mycket man egentligen inte hade en aning om innan man blev gravid och fick sitt barn!
mittangsull.blogg.se

2015-05-22 @ 14:08:05
URL: http://larssontove.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?