En intressant artikel om sömn

Jag läste en jätte intressant artikel om små barns sömn som jag gärna skulle vilja dela med mig, därför har jag fotat i tidningen och visar bilderna här så får ni läsa själva :)
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
emma

Hej är så kul att få läsa om er lilla dotter. Tänker tillbaka på när min son va så liten. Han är nio mån nu:) har en fråga till dig. Har ju själv isis o funderar mkt på hur allt ska lösas med barn o häst. Har gått bra hittills men hon är fyra i år o ska ridas in så mkt tid kommer att gå till det. Nu har jag tyvärr inte förmånen att kunna ha henne hemma som du vilket måste vara guld. Men hur tänker du med att hinna med sina hästar o sina barn? Lite tips av någon som är i samma situation är alltid bra. :) Mvh Emma

Svar: Ja du :) Jag har ju en väldigt snäll och positiv sambo så vi kommer ju lösa det genom att han tar henne när han kommer hem från jobbet, då kan jag gå ut och göra vad jag vill, men sedan tror jag det inte bara handlar om tiden utan även orken, så det ska bli intressant. Just nu kan jag inte ge några tips då jag ännu inte gått ut till hästarna, de står ju i sin hage dygnet runt och käkar, sedan fixar min sambo vatten, så jag behöver för tillfället inte göra ett dyft, men jag kan absolut återkomma senare och berätta lite hur det går. Om man tänker såhär som i ditt och mitt fall när de är unghästar så är det mycket och långsiktigt jobb MEN jag själv tycker att det är ju inte så att man jobbar på i 45-60 minuters pass när de är så ung och grön. För mig har tio minuter- en kvart räckt för bästa resultat, kvalité före kvantitet, så jag ser det som att det kanske tar mindre tid nu när hon är så ung och ska ridas in, än sedan när hon är äldre och skall tränas och jobbas på ordentligt :) Hur långt har du till stallet?
mittangsull.blogg.se

2015-05-08 @ 20:49:58




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?