Sakerna skrämmer mig..

Nu har vi allt som vi behöver :) Badbaljan hämtade vi ut idag som jag fått av min kära mamma, men som jag själv fick välja. Kaxholmen badbalja, efterskickad från Jollyroom. Tänk när snutt får sitt första bad, hua lillfisen. 
 
 
Vi valde även att köpa ett andningslarm. Det blev en babysense 5. 
 
 
Ja nu har vi verkligen handlat allt vi behöver - och det lär ju handlas på ännu mer när bebisen fötts, men för början är vi verkligen väl förberedda. Och som med mina djur så är jag väldigt noga med att det bästa ska inhandlas. Jag är så snål med mig själv, när det kommer till kläder eller annat, jag lägger hellre pengarna på mina djur, eller som nu våran kommande bebis än på mig själv. Haha bebben kommer definitivt vara finare klädd än mamma ^^
 
O andra sidan så skrämmer det mig lite att vi handlat och planerat så mycket som vi gjort. För tänk OM, tänk om det som inte får hända händer. Tänk om vi inte kommer hem från bb med våran bebis?! Tänk om jag inte ens hinner genomgå en förlossning, att något faktiskt händer bebisen innan förlossningsdagen. De där tankarna snurrar ofta kring mitt huvud, speciellt när jag ser alla saker som vi har köpt och ställt i ordning. Det är en skrämmande tanke, det är det. Så jag kan inte riktigt HELT njuta av att se alla bebisens saker, sängen, skötbordet, vagnen, gossedjuren o.s.v. för tänk om de inte kommer användas till någon nytta?  Och då menar jag verkligen inte att vi gjort av med så mycket pengar i "onödan" utan att vi köpt och ställt i ordning allt med kärlek och förhoppningar och så kan allt skita sig?? Så får man ju bara inte tänka, men det är svårt att styra sina tankar. Nu vill jag bara att förlossningen ska starta så jag kan trycka ut denna lilla skatten och så mamma och pappa får slappna av lite av att viktigaste äntligen är ute.





Kommentarer
Anonym

Går det att ta bort den där stolen mitt i badet? Vi höll båda barnen själva på armen. Jättemysigt! Fast man får ju nackspärr... men det var det värt ... <3 ;) Du låter motiverad! hoppas det drar igång snart! /Agnetha

Svar: Ja absolut det är bara två delar, stolen och baljan köper man separat. Jag tycker det verkar effektivt, min vän har en badstol i sin badbalja, klart man måste vakta så de inte glider ner men de må ju vara helt klart smidigare att låta dom ligga i stolen :)
mittangsull.blogg.se

2015-03-24 @ 12:29:11



Anonym

Justja- andningslarm! bra köp! Jag tappade massa sömn på att ligga och lyssna alt gå upp och kolla att allt var ok. Onödigt för man behöver ju all vila man kan få..
A

Svar: Ja det känns bra att ha ett sånt, inte för att jag kommer förlita mig helt på det men då har man iaf "en till" som vaktar :)
mittangsull.blogg.se

2015-03-24 @ 12:30:08



Anonym

Ja då kan de ju bada längre stund om de gillar det! ;)) man bryter ju nacken och aemen efter en stund... *hihi*
tycker du ska lita på larmet jag, och sova gott.

Svar: Haha ja och jag som redan har problem med min nacke och rygg sen innan, egentligen skulle man haft som ett litet bord i duschen som baljan kunde stå på ^^
mittangsull.blogg.se

2015-03-25 @ 09:15:26




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?