Bikiniöverdel

Jag har kommit på en sak, än har jag inte hittat någon bra amnings bh, men så tänkte jag på min bikiniöverdel, den skulle jag kunna använda faktiskt! Kanske lite udda men varför inte? Den är ju lättsam att ta på och av samt lätt att vika åt sidan vid amning. Och jag älskar den, den är så bekväm så ibland har jag använt den som bh på somrarna. Ja så får det bli :)
 
 
 
 





Kommentarer
Agnetha

vad som helst som funkar är bra! :) Men du kanske vill ha nån storlek större + några att byta med. Det kan ju bli lite blaskigt i början.... ;-D
Gu va mysigt. Jag blir bebis sjuk Linda!!

Svar: Tänk att mina tuttar inte växt ett dugg :O! Men det kanske blir efter förlossningen, då får jag väl kika efter lite mer bikiniöverdelar, tänkte ja skulle ha ett gäng :) Hihi ja dina börjar ju bli stora nu :) Men dom är i en go ålder dom också ;) Ska bli sååå spännande att bli mamma.. jisses!
mittangsull.blogg.se

2015-03-03 @ 19:01:17



Titti

Kappahl har bra amningsbehåar. Sen finns det ju massor på nätet :)

2015-03-06 @ 08:06:29



Tove

Mina små bröst växte inte mycket under graviditeten heller men tre-fyra dagar efter förlossningen när mjölken verkligen rann till, gud vilken hylla jag fick. Ingenting passade! Nu har de stabiliserat sig mer men är rätt mycket större än vanligt. Kan rekommendera Lindex amningslinnen!! :)

Svar: Oj man kanske få vänta sig ett par bomber efter förlossningen då :P Haha.
mittangsull.blogg.se

2015-03-06 @ 14:36:50
URL: http://larssontove.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?