BB väskor packad och klar

Nu är bb väskorna packade! Det fattas nåågot i våran väska, inget superviktigt. Bebisens väska (skötväskan) är i alla fall helt klar, nu hoppas jag att det är rätt mängd och storlek av kläder som är nerpackat. Man vet ju inte hur länge man blir på bb heller, jag kan tänka mig att vi stannar ett dygn extra då jag äter medicin, det brukar vara en rutinsak. Dock är det ju nära till Birsta om vi skulle behöva något mer under tiden på sjukhuset (om vi nu väljer att föda i Sundsvall) Babyskyddet och basen satte vi i bilen så fort vi fick hem det. Så nu ska man väl bara kunna ta varsin väska och kasta sig i bilen när det behövs ;)
 
 





Kommentarer
Agnetha

Men berätta vad du packat då! :D Hur långt har ni till respekrive sjukhus? Om det fattas nåt kan ju nån kompis/släkt komma med grejer också. :)

Svar: Vi har 10 mil till S-vall och 12 mil till Östersund. Det är bara några km till Birsta centrum från sjukhuset i S-vall :) Vi har bestämt att folk får träffa bebis hemma :)
mittangsull.blogg.se

2015-03-02 @ 12:09:03



Johanna

Va skönt att vara klar med packningen! Nu är det bara att vänta!

Svar: Ja och vi får se hur lång väntan blir, man har inte en aning när det kommer gå igång :O :)
mittangsull.blogg.se

2015-03-02 @ 17:18:29
URL: http://johannaarntzen.se/



Agnetha

Ja det är ett klokt beslut men folk kan fakfiskt komma till sjukhuset, tom. dörren till BB utan att träffa bebis, om nåt behövs. ;)
Här får bara pappa/syskom hälsa på på BB pga smittorisk och annat.

2015-03-02 @ 19:21:16



Tove

Skönt att ha det klart! Vi var alldeles för oklara med våra väskor vilket ju ledde till att vi fick stresspacka när jag hade riktigt intensiva värkar, allt blev nerslängt i väskorna hullerombuller ;)

Svar: Haha ja så kan det gå :) Men hur mycket använde ni av det ni packat ner :)?
mittangsull.blogg.se

2015-03-06 @ 23:05:32
URL: http://larssontove.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?