31 dagar!

Idag är det 1 Mars. Tjoho nu har vi gått in i den efterlängtade månaden. Det är ju helt sinnes. Jag kan nog inte riktigt fatta det. Vi är så nära nu! Och jag som drömt och längtat efter ett barn i fem år, och om ca en månad så har vi vår lilla son eller dotter i famnen. Jisses. 
 
31 dagar kvar till beräknad födsel. Det är ju ingenting. Vi får ju säkert lägga på ett par dagar till, eller kanske dra bort, men det tror jag inte, utan då tror jag hellre på att vi får lägga till dagar då det är vanligt för förstföderskor att gå över tiden. 
 
Återigen drömde jag om vår bebis och att det var en liten pojke i magen. Alla runt omkring är så inställd på att det är en pojk och jag har ju själv trott det under hela graviditeten, även sambon. så kommer det en tjej då kommer jag nog bli lite chockad haha. För mig har ju könet aldrig spelat någon roll, men man kan ju alltid gissa eller ha på känn vad som ligger i magen, och nu är man så inställd och säker på en liten pojk eftersom ens egna tankar/drömmar har snurrat kring det samt omgivningen. Vi får se vad som tittar fram :) 
 
 





Kommentarer
Lina (med tvillingar)

Gud vad spännande :)

Svar: Verkligen! Hur går det med twinsen :)??
mittangsull.blogg.se

2015-03-01 @ 22:15:05




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?