Såhär har dagarna sett ut

Jag är jättedålig på att blogga, jag har väl tappat lite motivation helt enkelt. Jag spenderar tiden med min underbara lilla familj, vänner och djur för fullt, men jag ska ta och skriva lite kortfattat om det som hänt hitills.
 

Vi har varit på en del festligheter jag, Linnéa och Martin. Både på överraskningsfest med vänner, middag med åkeriet och bröllopp. Linnéa har skött sig exemplariskt och alla är så faschinerad över vilken lugn och tillfredsställd dotter vi har. Ja hon gör mig stolt min lilla, hon finner sig i det mesta och "skrattar"/ler åt alla som hon träffar, snacka att charma! Sedan har vi varit mycket hos min familj och myst.
 
Det går jättebra med vår lilla tös, hon växer så det knakar och utvecklas massor, både kognitivt och den motoriskt. Dock har hon lite svårare att komma till ro när hon ska sova, speciellt vid lunchtiden. Det händer att jag får gå in till henne ett par gånger för att ge nappen som hon spottar ut, och kan hon verkligen inte komma till ro får jag lyfta upp henne och låta hon somna i famnen för att sedan lägga henne i sängen igen. Jag antar att det är detta utvecklingssprånget som spökar. Annars går det kanoners med det mesta!
 
 
 
Jag har även fått kommit ut och vara lite ledig från mamma rollen. Jag var liite skeptisk att åka ifrån dotra min, men jag hade rusktigt roligt med mina tjejor, så som vi alltid har tillsammans och jänta hade det så bra med pappsen. Det blev en tripp till stan där vi åt en riktigt god middag och sedan bio på det. Bilderna har jag snott :)
 
 
 
 
 
Kaera har jag dessutom börjat rida in. Det går jättebra, nu behöver jag ingen som leder mig längre. Dock är hon inte sååå styrbar än men det kommer. "Problematiken" vi har nu är framåtbjudningen, hon fryser fast i backen emellanåt så jag kan inte dra iväg med henne själv utan behöver alltid med mig någon som kan leda fram henne de gånger hon blir osäker och stannar. Så kunde Fifa också vara när jag köpte henne, det är väl det mest naturligaste hos en unghäst. Så vi får ta en sak i taget, mycket beröm och korta stunder. Imorgon ska hon få skor då hon ömmar så väldigt om fötterna. Jag önskade jag kunde ha henne barfota men det är inte rättvist mot henne om hon får ont på grusvägarna. Så kanske blir hon lite mer motiverad när det känns skönt under fötterna. Fifa ska väl snart föla, så det är nog dags att sätta henne i en egen hage. Det tråkiga är att de flesta hästarna mobbar henne vad jag förstått av grannarna som bor vid sommarhagen, och hon går ju mycket för sig själv också. Lite trist, undra om det handlar om färgrasist, eller kan det bli så pga att hon är dräktig tro? Ja det ska bli himla spännande när fölis kommer ut till världen.
 
Dessa bilder har jag också snott!
 
 
 
 
Ja det var lite vad som hänt de senaste dagarna. Nu har vi midsommar framför oss och andra spännande planer. Man lever livet helt enkelt <3





Kommentarer
Agnetha

det låter som du har en toppensommar!!! <3 Vad glad jag blir det är dig väl unt! Linnea är ju så söt så man nästan dör....
undrar hur många bebisar hon inspirerade till på festen? ;) Så kul att läsa
om Kaeras framsteg också. Jag brukar
lära in tygeltag från marken, i stillastående.

Svar: Sommar och sommar, vart är vääärmen?? Ja hon är söt så vi nästan dööör, haha vi säger ofta så "hon är så söt så jag dör" haha. Ja jag har tränat en del från marken med tygeltag, så det kommer ju så småningom :)
mittangsull.blogg.se

2015-06-15 @ 22:32:02



Titti

Låter härligt! Har du sett ngn skillnad på juvret än?

Svar: Ja det har varit riktigt härligt :) Nej inget än.. vet inte vad jag ska förväntas se/känna heller.. men nu går hon i egen hade i alla fall. Så hoppas fölis kommer snart så hon slipper vara ensam så länge..
mittangsull.blogg.se

2015-06-17 @ 19:26:08



Titti

Du kommer å märka när juvret börjar fyllas :)

Svar: Ok :) Ja nu går hon i egen hage iaf, inte alltför nöjd med det men känns tryggast så, rätt som det är så går det fort och då vill jag inte ha henne i fel hage :)
mittangsull.blogg.se

2015-06-18 @ 16:56:10



Titti

Nä det är nog klokt av dig. Sk nog gå bra. Hoppas vi på en smidig fölning :) Lilla Bogatyr är såld till kalix han redan. En skäck måste ju du få åxå :)

Svar: Oj gick det så fort att sälja :)? Vad var det för folk som köpte honom då :)? Ja hoppas det går lätt, hon är ju ingen förstföderska så det är ju bra :)
mittangsull.blogg.se

2015-06-18 @ 22:37:07



Titti

Han hamnar i Kalix så småningom. En kvinna som stoägaren känner lite har köpt. Först ska han såklart vara med mamma å sen ska han på hingstbete. Blir säkert bra :)

Svar: Okej :) Ja har man kontakter sådär kanske det inte är så svårt att sälja :)
mittangsull.blogg.se

2015-06-21 @ 07:05:31




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?