Mys i bullerochbång

I skrivande stund mullrar åskan, jag slänger blicken mellan dator och tv.n och Linnéa ligger och leker i sitt babygym. Pappa har åkt mot Åre till Fäviken (Stor marknad/fest) så honom ser vi inte på hela helgen. Det blir bara Linnéa, Elmo och jag, lite mysigt ändå.
 
Idag klev jag upp före Linnéa, min lilla sömntuta sov vidare sådär en tjugo- trettio minuter till. Sedan kom Farmor för att vara barnvakt då jag och Jennifer skulle ut på en sista ridtur då hennes häst åker till sin nya ägare på måndag. Kaera var duktig men slö, väldigt slö, hon orkade inte ens trava så det blev att jag gick med henne till och från för att inte trötta ut henne allt för mycket. Nu ska det ju vara pissväder hela helgen så hon får vara helt i fred, nog för att jag inte tar ut henne varje dag heller. Den här veckan blev det tre gånger vilket jag tycker är helt okej, varav en gång longering. 
 
 
 
Oj vad det mullrar och blixtrar. Jag älskar åskan, det är riktigt mysigt faktiskt. Ikväll blir det bara myspys med onyttigt snacks och lite bebismys innan hon ska sova för natten, vilket är ganska snart. Nu mer lägger hon sig klockan åtta på kvällarna vilket är en bra och lagom tid för Linnéa. Något nytt som hänt? Ja en till kalv har vi fått och denna gången en kviga - Ä.N.T.L.I.G.E.N. Så den ska vi spara, tjurarna kommer säljas. En jättefin brunvit blev det. Fifa mår bra, hon går på betet med sina kompisar och verkar inte ha några större bekymmer. Nej nu blir det mys.
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?