Mammig

På bara ett par dagar har det tvärvänt för Linnéa. Nu har hon blivit mammig vilket hon aldrig varit förut, då har vem som helst dugit för lilla fröken, men nu kommer surläppen fram och sedan gråten. Inte ens mormor och morfar eller farmor och farfar som hon har träffat så mycket dög. Och främlingar kan ju bara glömma. Sitter hon dock i min famn så får folk komma och prata, då ler hon stort, pratar och kan bjuda till småskratt, fast ibland kan det bli för mycket och då säger hon till så får de backa. På ett sätt känns detta som att min roll som mamma blivit tydligare, jag ÄR verkligen mamma och som bara duger för mitt barn just nu, jag ÄR hennes trygghet, och jag är den som kan trösta och få fram de där underbara leenden från den ledsna stunden. Pappa funkar också men jag tror mamma är bäst för tillfället. Det är som mormor min säger: Hon har fått ett mer medvetande nu. Och då blir väl saker och ting lite läskigt ibland. 
 
 
 
 





Kommentarer
Ida Nilsson

Leia har också kommit in i sådana här perioder. Kan också gå från dag till dag. Jag har försökt hitta likheter mellan vissa människor, för ibland så går det bara inte. Hon blir hysterisk och knappt att det går att trösta henne. Och ibland blir hon bara ledsen och direkt glad i min famn. De flesta gånger är hon glad hos alla så länge hon har ätit och sovit. Det är så olika! Du får gärna följa min instagram om du vill, där lägger jag ibland upp filmer som du ville se :) Kommer inte lägga upp det på bloggen.. Jag heter samma som min blogg :)

Svar: Ja men det är nog samma här, en del blir hon mer ledsen för än andra. Blir lite irriterad när en del säger att det är ju synd att hon blivit såhär. JAHAA?? Men det ingår ju liksom i deras utveckling?? Det spelar ingen roll hur ofta de har träffat Linnéa, det är fortfarande bara mammas famn som duger. Blir trött på vuxna människor som har egna barn sen långt tillbaka och som alltid ska yttra sig om allt.. Jag ska kika där :)
mittangsull.blogg.se

2015-07-13 @ 20:33:27
URL: http://idacnilssons.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?