Stjärnor

Jag ville ha en bra grundfärg i babyhörnan, en neutral färg då vi inte vet om det kommer ligga en liten flicka eller pojke där. Så vitt och grått som jag annars själv älskar tycker jag är bra färger att köra på. Bra grundfärger, för vill man sedan dekorera lite mer åt pojk eller flick hållet då är det bara att slänga in en klick färg för det matchar lika fint ändå. Så en bra neutral grundfärg tyckte jag var viktigast och när vår bebbe kommer så kan jag klicka i med lite färger i rummet sedan om jag vill köra på rosa, blått, lila, rött ja det är ju bara att välja och vraka. 
 
Nu kör jag som sagt grått och vitt, fräscht och fint och där jag valt stjärnor som en enkel detalj. Jag tycker att det lyfter rummet lite mer om man har någon slags detalj på sakerna, haha vad seriös jag låter, men det är faktiskt sant än att bara ha en färg på allt, så det tycker jag är finast :) Det får dock inte vara FÖR mycket stjärnor, typ på allt, utan det ska vara lite klickar här och där bara så det inte blir för plåttrigt. 
 
Skötmadrassen är från NG baby köpt på babyproffsen där man fick med både handduken och kudden. Här valde jag då med stjärnor, tycker det blev så fint!
 
 
 
Ovan på skötbordet har jag en servettask som också är köpt på babyproffsen, en liten detalj med en klick stjärnor, men som gör väldigt mycket :)
 
 
Så till min favorit, påslakanet!  Köpt på CDON.com. Det har jag tittat på länge och idag kunde jag inte stå emot att bädda med det. Så himla gulligt! Och här kan det faktiskt räcka med stjärnor, man behöver inte ha så mycket mer.
 
 
Och här sitter lille elefant och väntar på sin kommande kompis, den elefant jag inte kunde gå förbi! Och den färgklicken blir ju så fin! Man skulle kanske kunna tro att det väntas en pojk, men ne jag tycker att rummet säger för lite för vad som komma skall :)
 
 





Kommentarer
Karin

Så himla fint! Grått är ju himla snyggt och som du skriver så blir stjärnorna den där fina lilla extra detaljen. Mysigt att börja pyssla om i barnrummet, när är den lille beräknad?

Svar: Ja eller hur, det är SÅ kul att göra fint, oavsett om det är åt sin bebis eller åt sina fina hästar :)!! Sista mars är det tänkt att liten ska ut, så det ska bli spännande <3
mittangsull.blogg.se

2015-01-09 @ 11:40:53
URL: http://lilldamberg.wordpress.com




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?