Har du en krans över?

Jag är så nära med min sängmobil men jag kan inte slutföra den om jag inte får tag i en vit rund kvistkrans. Jag har letat i varenda butik i Sundsvall och jag har sökt runt på nätet, men utan resultat. Jag kan säga att mitt tålamod håller på att ta slut och gravidhormonerna tar över. Att det inte ska finnas en ända krans?? Dom såg man ju överallt förr!! Så nu vänder jag mig till er, är det någon av mina fina läsare som har en vit rund kvistkrans som kan tänka sig att sälja den till mig? Eller vet ni någon butik på nätet där man kan skicka efter? Kransen ska helst vara 25 cm x 5 cm. De få kransar jag hittat är antingen för små, för stora eller för tjocka. 
 
 
Åh jag har ju såna ideér till denna mobil men kan aldrig få börja då jag inte hittar en bra stomme =/
 
 





Kommentarer
Johanna

Kan man inte göra en kvistkrans själv? Trä är ju formbart när det värms upp, kanske finns riktig typ trä på bygghandel. Annars tänker jag blomsterbutiker. Jag gjorde en babymobil och då använde jag ståltråd som jag formade i en cirkel. Hoppas det löser sig! Lycka till :-)

Svar: Nja det har jag nog ingen lust med, det bästa vore bara att få en färdig vit krans i näven. Jag var in på varenda blomsterbutik i Sundsvall, ingen hade :( Det verkar ju vara hopplöst att finna en!
mittangsull.blogg.se

2015-01-13 @ 11:31:07
URL: http://johannaarntzen.se/



Alexandra

http://www.pandurohobby.se/Katalog/50-Skapa-Dekorera/5050-Stommar/505003-Kransar/1/101189-Krans-av-kvistar-O-35-cm Hittade denna.

Annars borde det inte vara så svårt att gå ut i skogen och plocka några böjbara grenar och göra en själv :)

Svar: Panduro har jag redan varit in och tittat på :) Njaa jag har nog ingen lust med det, sedan är vi ju allergiska här hemma så jag tar nog hellre en fabriksgjord krans :)
mittangsull.blogg.se

2015-01-13 @ 12:05:33
URL: http://barefootangel.blogg.se



Erika Pettersson

Hoppas du hittar en snart :)

2015-01-13 @ 17:49:47
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?