Söker amnings Bh

Någon som har tips på en bra amningsbh? Jag har varit och tittat och klämt på en del men alltså alla är ju sååå tunna! Och jag trivs inte med såna bh-ar. Jag vill ha en tjockare variant med inlägg liksom. Någon som har bra tips på det jag är ute efter?
 
 
 





Kommentarer
Tove

Jag har köpt några såna som är på bilden till vänster! :) Har tänkt vänta med att köpa fler innan jag vet vilken storlek brösten landar på när de har "stabiliserat" sig lite i amningen, och vad jag tycker känns bekvämt och lagom fint då. Köpte mest för att ha NÅT i alla fall från start, men de är riktigt bekväma :) Inget jättestöd kanske om man vill ha mer stabilitet!

Svar: Ja det känns ju som att man vill förbereda sig med något :) Ja gillar ju sport bh jag, den du köpte var den väldigt tunn eller lika tjock som en sport bh?
mittangsull.blogg.se

2015-02-03 @ 08:57:49
URL: http://larssontove.blogg.se



Agnetha

Härifrån köpte jag mina: minimundus.com

http://www.minimundus.se/lista.php?kid=100-102 =direkt till BH:arna

kostar lite mer men de är sjukt bra. Jag hade de där Anita.

Svar: Ja undra om det inte var den sidan min barnmorska tipsade mig om en gång!
mittangsull.blogg.se

2015-02-03 @ 11:05:02



Marina

http://glammom.se har jättefina och bra men de kostar lite mer. Ett tips är att bara köpa någon att ha de första dagarna för det är svårt att veta innan hur stora de har tänkt att bli efter att mjölken runnit till och de sedan "stabiliserat" sig. :) jag köpte en mjuk bh att ta med till förlossningen och det var tur att den just var mjuk för sen sa det poff och brösten blev gigantiska så då var det bra att den var lite töjjbar :)

Svar: Ja jag kanske får nöja mig med en halvt duglig bh från början :) Det är ju som du säger, man vet inte alls hur tuttsen kommer bli efteråt :) Tack för tipset av sidan ska kolla!!
mittangsull.blogg.se

2015-02-03 @ 19:37:35
URL: http://www.langtansfull.blogg.se



Tove

Precis, jag tror också att det kan vara bra att ha någon från start! :) Så kan man köpa fler sedan! Ja alltså mitt emellan. Ganska lik en sport-BH tycker jag men inget enormt stöd kanske! Svårt med storlekar hur som helst tycker jag, jag köpte medium och tänkte att det nog skulle vara ganska stort för mig men det var det inte, nästan tvärtom. På så vis är det väl dumt att beställa på nätet :)

2015-02-04 @ 19:28:06
URL: http://larssontove.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?